As creste jumatatii mele ghiocei pentru ca inainte ca ghiocelul sa iasa de sub zapada nici nu stiai de el ca se afla acolo, dar era si astfel ghiocelul iese incetisor de sub zapada pana se arata triumfator. Asa si noi, la fiecare pas in relatia noastra ne iubim tot mai mult si va continua tot asa pentru ca DRAGOSTEA NU ARE LIMITE!
Eu nu as pune un singur fel de flori, as pune flori de nu- ma- uita, trandafiri albi, semnificand puritatea si trandafiri rosii semnificand iubirea.
Trandafiri rosii pentru sunt primele flori pe care le-am primit de la el la prima intalnire si pe care continui sa le primesc si pentru ca sunt florile mele preferate
Toate tipurile de flori posibile...dar în același timp toate să aibă un lucru în comun, CULOAREA... să fie toate GALBENE
Flori frumoase, viu colorate, acestea semnificand sentimentele noastre vii. Trandafirii, lalelele, Hortensii de gradina, Allium. de altfel si pomi as cultiva pentru a arata puterea, stabilitatea si longevitatea relatiei noastre, sa aratam ca dragostea noastra poate renaste si dupa cele mai grele incercari ( Sorbus, Baccaurea, Kalmia, Braduleti mici etc.)