Frumos și din suflet, cred, dar fără rădăcini prea adânci.Muzică,poze,distracție,ce rămân doar pete de culoare și își modifică granițele an de an.
De 26 de ani, sarbatorim dragostea mereu si nu numai de Dragobete..asa este frumos.
Singur și trist.
Ba, odată am cumpărat și cadou și tot ne-am despărțit în ziua aia.
Ne-am facut unul altuia surprize si am mancat prajituri-fiecare prajitura mancata jumatete de mine si jumatate de el.
Am stat in casa, am mancat, am dormit, si i-ar am mancat si am dormit. Nimic special. Nu toti au norocul de a avea un iubit/o iubita. Numai bine!
Am petrecut cu iubita mea...am scos-o la o cina romantica si ne-am luat bilete in frumosul oras al iubirii Paris!
Buna seara!
M-a invitat in oras, m-a dus sa maninc tot ce a vrut pipota mea si fiindca ma iubeste maxim m-a cadorisit cu un parfum minunat, Lady Vengeance, o perie rotativa si un uscator pentru par cu o culoare superba, ceva intre roz si lila. In rest m-am alergat cu blanosu nebun, ne-am certat fiindca nu a inteles nici dupa doi ani ca biata canapea nu are nicio vina deci e cazul sa nu o mai gheruie, ufa! In final a ales sa ma zgirie pe mine, na, in semn de mare dragoste ca doar el e iubitul vietii mele si la asa dragoste cu nabadai semnele sunt imperios necesare!
Am avut parte si de traditionalii trandafiri rosii, bine, grena mai curind, parfumul miroase a trandafir, trandafirul acela grena cu petale ca de catifea.
Noaptea tirziu, dupa o lunga noapte de amor, ghiftuita de prajituri si ciocolata, am adormit.
O seara frumoasa!
L-am serbat alaturi de scumpul meu motanel, Felix in fata calculatorului.
Nu am mai serbat, de obicei in perioada asta eram sigura. Dar asta a fost primul an si mi s-a parut foarte frumos, am avut si liceu dar timpul petrecut cu el a fost grozav.