Nu mă farmecă acest dans și nu prea-mi doresc să fiu acolo. Absolut inconfortabil, un consum folcloric inutil.Așa că am scăpat de-a contacta...(vreun virus pe ritmul veacurilor), bifat.
La noi in sat, in fiecare sambata e balci, nu doar de Dragobete. Mancam mici, bem bere si jucam hora, ca la noi...la romani. Acolo ne-am cunoscut si bineinteles sarbatorim saptamanal intalnirea noastra. In stilul asta, nu vom apuca un an
Daca as trai intr-un sat in care mai sunt astfel de obiceiuri mi-as invita la hora jumatatea. Dansul este o modalitate de manifestare a iubirii, dar si a bucuriei de a trai si de ce nu, m-as gandi sa invit pentru a mentine sentimentele la nesfarsit, nu numai pentru un an.
Sigur ca da! As juca pe o hora specifica locului unde m-am nascut, adica Moldova! As vrea ca dragostea sa tina etern!
Buna!
Desigur, pentru jumatatea mea orice as face.
O hora romaneasca ar merge numai bine de Dragobete.
http://www.youtube.com/watch?v=dK5xbtLNdvQ
Este pacat ca incet incet unii dintre noi, ne-am cam uitat traditiile…
O seara frumoasa!
Da, as face orice sa ne tina dragostea cat mai mult si sentimentele noastre sa fie mai puternice pe zi ce trece.
Nu sunt o persoana superstitioasa... iubirea va tine mai mult de un an sau poate mai putin, asta depinde de noi. Dar mi-as scoate jumatatea la o hora de de dragul traditiei si obiceiurilor noastre :*
O hora e binevenita CA ROMANUL NU-I NICIUNUL! si iubirinul meu stie ca il iubesc cu, sau fara hora ^^