Pai...Prin padure(daca e uscat), pe marginea lacului(daca se poate)sau pri oras(acolo sigur se poate)!
Pe un drum din apropierea unui lac, cu pomi inalti in stanga si in dreapta, la asfintit.
Pe langa un lac..sau intr-o gradina plina cu flori de diferite feluri si foarte parfumate
Pe un camp de flori( unde este facut un fel de drum... cu flori de diferite culori si la distante mari care un copac,
In Ferentari...sa vad daca e si voinic pe cat as vrea. Iatagan aduc eu, sa fim pregatiti.
Intr-un sat din moldova, unde portul popular si traditiile te fac sa vezi viata altfel
Pe un drum de tara iar drumul sa fie marginit de culturi de floarea-soarelui.
Pe strazile Parisului sau ale New York-ului, dar noaptea, pentru o atmosfera mai romantica
Pe marginea unui lac, vara, cu multa iarba, flori si copaci. Cu pasari cantand, fluturi si gâzele naturii...
Eu as face o plimbare in Maramures si as merge in cel mai frumos loc Cimitirul Vesel, deoarece acolo am intalnit-o pentru prima data din intamplare!
In Franta cu siguranta.nu am fost niciodata acolo, insa avand in vedere ca este orasul dragostei si romantismului acolo ar fi perfect!
anonim_4396 întreabă: