La Parisss
Sau in frumosul nostru parc Cismigiu sau Herestrau, sau de ce nu, Tineretului?
Eu cu jumatatea mea as face o plimbare romantica pe malul mari, uitandu-ne la luna, stele, intr-un cort doar al nostru.
Langa o cascada in care apa pare ca se zdrumica peste pietre licurind si sar in bulgari fluizi peste care luna zace.
Pe langa un lac, la apusul soarelui, in timpul verii. atunci cand apa este ca, cristalul.
Pe marginea unui lac si ar fi mult mai romantic daca ar incepe sa ninga cu fulgi mari, sa fie luna plina si sa nu bata vantul deloc.
O plimbare romantică cu trăsura ar fi frumoasă în dimineaţa rece a unei primăveri care te face să te apropii căt mai mult de persoana iubită, într-o livadă plină de pomi fructiferi, toţi înfloriţi, cu sunetul relaxant al păsărelelor, iarba înverzită şi lacul din apropiere plin de lebede, iar tu şoptindu-i la ureche cât de mult o iubeşti! :*
Undeva unde e soare, pace si liniste, pe un drum unde in stanga si dreapta ar fi plantate toate florile de pe glob.
Sa fie la apus, intr-un parc cu flori si in dreapta sa fie un lac cu lebede
Pai eu cu prietenul meu, as face o plimbare romantica intr-o trasura, pe un drum foarte lung, care sa se alature pe de-o parte si de alta un camp cu foarte multe flori.
Prin gradinile uniu palat sau castel deoarece sunt cele mai frumoase, pline de flori viu colorate
anonim_4396 întreabă: