Nu aș vrea să mă plimb într-o trăsură trasă de cai sub nicio formă, nu-mi place romantisul
Intr-o zona cu multa verdeata, aer curat...un loc in care este multa liniste, care sa-ti dea impresia ca acele clipe petrecute cu el nu se vor termina vreodata.
Doresc sa imi plimb jumatatea pe alea inimii mele, sa vada cu ochii ei ce inseamna sa iti sara o bataie inima atunci cand zambeste ea sau poate sa mergem in intersactia sufletului meu, sa vada pictorii personalitatii mele cum incearca sa ii surprinda frumusetea in auzul odelor si serenadelor inchinate ei.
Daca as putea da timpul inapoi mi-ar place sa facem aceasta plimbare in Parisul medieval
Intr-o gradina frumos amenajata, unde pe partea stanga sa fie un lac, iar pe partea dreapta un castel ca in povesti, iar timpul sa fie la asfintit.
Pe o insula plina cu flori, in parc noaptea sau intr-un loc departe de vazul lumii.
In Sighisoara deoarece mi se pare unul dintre cele mai romantice locuri.
Ce'a mai romantica plimbare cu partenerul ar fi:intr'o noapte cu luna plina si cu cerul plin de stele, ca vantul sa adie usor.Sa ne sarutam si sa ne soptim la ureche ca ne iubim.As merge oriunde cu el, pentru ca il iubesc!
anonim_4396 întreabă: