Nu pierd nimic, virgin la baieti inseamna ca nu a avut contact sexual cu o fata, ca e la 15 ani sau 50, e tot aia.
Unui băiat virgin nu i se întâmplă nici o modificare fizica, după ce face sex nu mai e virgin. A pierde virginitatea oricum e doar o expresie fiindcă nu pierzi nimic de fapt
Asta așa e, dar totuși la fete se duce ceva, nu mai știam cum se chema, dar mă rog, înțelegi la ce mă refer.
1. N-a avut contact sexual.
2. Cuvântul "virginitate" e folosit aici greșit. "Virgin" vine de la "virgō", care înseamnă "fecioară" în latină - deci cuvântul "virginitate" se referă, etimologic, la femei. Pentru băieți există termenul "fecior".
3. Doar conceptul există.
Dacă nu au avut contact sexual sunt virgini.
În general cam asta e definiția virginității.Pentru ca și le fete și la băieți exista posibilitatea sa nu li se modifice nimic fizic (sa nu se rupă ata, sau sa aibă himenul elastic si abia poate dupa N timp cand deja nu mai are nici o importanta sa se rupa).
Aia cu șoseta, mă cam sperie )
După ce am citit asta, o să privesc șosetele cu alți ochi. )))
Păi exact asta am spus și eu, cred, în întrebare. ) Mi se pare că, din vechi timpuri, femeia a avut parte de virginitate mai profundă, bărbatul a avut doar conceptul, că nefăcând nimic e și el, dar acum aud totuși ceva informații noi )
Dar clar după ce citesc aceste informații, nu o să mai privesc cu aceeași ochi nici șosetele, nici ațele. )))
Așa cum d-rele sunt virgine, și bărbații sunt virgini. La acest capitol suntem egali. Virginitatea la băieți, indică faptul că el nu a întreșinut relații sexuale cu nici o persoană până în acel moment (fie femei, fie mai nou alți băieți - dacă e bisexual sau homosexual).
De obicei în urma primului contact sexual al unui băiat i se poate rupe ața. Nu este obligatoriu să se întâmple tuturor băieților.