anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. De ce fetele cuminti prefera baietii rai, iar fetele rele prefera baietii cuminti?
2. Un baiat care e de treaba, bun, nu injura, dar uneori are anumite "episoade" de violenta extrema in care bate pe cel ce l-a enervat prea rau, e considerat a fi un baiat bun sau rau?

13 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Un băiat bun este acela care are minte, care știe sa se descurce, expresia asta de băiat bun și băiat rău e folosita un pic greșit, un băiat mai tupeist, mai sociabil nu înseamnă că e rău. Ce spui tu acolo gen violenta chiar e o chestie negativa dar nu poți caracteriza asa simplu pe cineva a fi bun sau rău. Expresia e folosita în sensul ca băieții mai timizi, mai liniștiți sunt băieți buni, ceilalți mai tupeiști băieți rai. În realitate nu e asa. În fine. Pe de alta parte e normal ca o fata timida sa fie atrasa de un băiat diferit de ea adică mai tupeist și invers. Dar nu e regula bătută în cuie. În general majoritatea persoanelor sunt între cele doua extreme, nu exista doar una sau alta ca și varianta de a fi

| Subsemnatul123 a răspuns:

Daca baieti cuminti inseamna timizi si retrasi atunci nu-i prefera nicio fata.

| Passatb6 a răspuns:

U n baiat bun nu e neaparat acela care nu injura. Ca toti mai injuram, fie la caterinca, fie la nervi. Un baiat bun este cel care te protejeaza, iti este sincer si totodata fidel.

| OrdanKarris a răspuns:

Fetele cuminti prefera baietii rai pentru ca, fiind retrase si cuminti, au muuuuuulta sexualitate reprimata si au nevoie de acei baieti tupeisti intrucat isi pot exprima latura lor salbatica. Baietii tupeisti sunt aia care ignora reguli sociale si alaturi de ei, si ele pot face la fel. Un baiet cuminte, "de treaba" e genul care urmeaza reguli sociale, care ar judeca-o daca si ea ar iesi din tiparul "fata cuminte si timida". De asta fetele timide prefera baietii tupeisti, pentru ca pot sa-si exprime latura lor reprimata, sexualitatea lor ascunsa care clocoteste si cere sa iasa la suprafata. Un baiat tupeist este fara prejudecati pentru ca si el sparge la randul lui regulile sociale. O fata timida se simte nejudecata alaturi de astfel de om.

La spectrul opus, femeile rele prefera baietii cuminti pentru ca acesti baieti cuminti au o toleranta maxima pentru toate exuberantele unei astfel de femei. Se zice ca un baiat cuminte e magnet pentru psihopate. Este asa pentru ca nimeni altcineva, nu ar putea tolera, nici incuraja intentiile si faptele unei astfel de fete, decat un baiat cuminte. Un baiat cuminte nu va da cu piciorul unei femei care in sfarsit il considera demn de compania ei. In final se simte si el apreciat si util, iar o astfel de femeie va avea ce sa exploateze de la el, MAXIM.

| Frank51 a răspuns:

Nu exista baieti cuminti sau rai, exista doar combinatii de baieti. Unii sunt buni dar prosti, altii rai dar smecheri, nu va exista niciodata baiatul perfect, asa cum nici fata perfecta.

| Utilizatorabcde a răspuns:

Opiniile sunt impartite, iar fiecare om are o definitie proprie pentru orice lucru. Pentru mine, Un "baiat bun" ( intr-o relatie) este acel om care nu înșeală, care nu este violent fata de iubita/sotia lui, care spune adevărul, oricât de dur ar fi el, care iti da sfaturi si te susține, care este lângă tine in momentele cele mai dificile din viata si te imbarbateaza, care iti demonstrează chiar si prin cele mai mici gesturi cat de importanta esti pentru el și care se luptă pentru relație.

Eu sunt "O fata buna". Nu o spun eu, ci toti apropiații mei. Nu am vicii, nu înșel, sunt sincera, liniștită, timidă, cu spirit civic. De cand ma stiu am evitat badaranii, persoanele excesiv de tupeiste(De orice gen), afemeiatii, ipocritii, mai pe scurt "băieții rai".

Am o relatie lungă si frumoasa de 6 ani cu un băiat bun, eu fiind tot o fata bună.
Nu am postat acest comentariu ca sa ma laud, ci ca sa arat ca aceste generalizări nu sunt universal valabile.

Cu ce am zis mai sus cred ca ti am raspuns si la a 2 a întrebare, însă tin sa mentionez ca cel mai rezonabil si matur lucru ar fi ca persoanele "enervante" sa fie evitate, nu luate la bătaie. Sunt conștientă că la nervi nu reușești mereu sa te controlezi si Ai episoade de violență verbală si fizica, dar acum depinde foarte mult si cat de dese sunt episoadele alea. Violența fizica nu este asociată de nimeni, cred eu, cu bunătatea

| sofisis a răspuns:

Nu e nicicum. E un om normal. Nu poti imparti in categorii de genul oamenii. Rai, buni etc. Fiecare are doza lui de nebunie. Chiar daca nu si-o arata prea concret. Tine cont de faptul ca cei mai notorii si cruzi criminali ai tutror timpurilor erau persoane perfect integrate in societate, care, dupa spusele tuturora, nu ar fi omorat o musca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Nu stiu unde ai vazut asa ceva, de obicei o fatã cuminte timida care nu vrea sa aibã de a face cu competitia si isi aleg unu sub ea, de asta vezi uneori fete care aratã binisor Dar sunt cu baieti mai urâti ca ele. Fetele "rele" sau normala depinde de vârsta Dar cam orice fata când e vorba de o relatie sau altceva mai special isi alege pe unu care este o combinatie intre bun/rau. Unu rau e imprevizibil nu-l poate controla, unu prea bun e pampalau o dezgusta si asa ca unu "gamma" e potrivit, o combinatie intre alpha/beta, majoritatea relatiilor si casniciilor e formata cu unu "gamma"

2. E si. Bun/rau adicã ambele, care stie sa se comporte cu o fatã sa o respecte, dar are si iesiri când trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OrdanKarris):

Dar nu inteleg, crezi ca baietii cuminti nu au fantezii sexuale extreme? Si de ce ar fi un lucru imoral sexul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Utilizatorabcde):

Crezi in Dumnezeu?

| Utilizatorabcde a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vad ce relevanță are acest aspect.

| RAY a răspuns:

In primul rand atractia este ceva involuntar e cand ai intreba dar de ce ne este sete sau de ce ne place ceva dulce, ca e ceva involuntar, desi raspuns la intrebare nu exista, fetele nu aleg asta si asta e ceva involuntar, de ce ne este sete la 40 de grade de parca noi am alege asta, de ce transpiram la 40 de grade de parca noi vrem asta,raspunsul este unul biologic dar noi nu putem alege ce si cum, asa ca raspuns nu exista la intrebarea ta, iar la a doua intrebare e un om care e lipsit de ratiune, autocontrol, sa inteleg ca asta scuza violenta, barbati mereu au fost violenti cu femeile

| Adry05 a răspuns:

Baietii pe care voi ii numiti "rai" de fapt sunt tipii cu foarte multa incredere in ei, puternici, masculini, care stiu sa comunice si atunci e logic ca sunt admirati de fete. Eu nu stiu ce "fata rea" ai vazut tu atrasa de baieti "buni" (pe care fac pariu ca-i cataloghezi pe cei timizi, rusinosi, retrasi, usor antisociali), eu n-am vazut combinatii de genu, poate doar dupa o varsta cand cauta sa-si faca ceva serios si doar in ei probabil vad ca pot avea incredere