In primul rand, nu mi-as trage cu unul necunoscut si fara sentimente, indiferent cat este de atragator sau viril!
Cat despre unul cu copil si insurat, as fugii mancand pamantul!
De obicei genul asta de barbati sunt niste jeguri care nu isi merita nici nevasta nici copilul. Deci nu mersi. Nu fac nici un contact fizic cu prosti. De ce? Ala care in loc sa discute ce vrea in pat cu nevasta, agata tipe ca un cocalar si mai cere si **** aiurea ca nah. Percutie solo scrie pe el. In plus tipi de genul asta au lipsuti. Ba mentale. Ba financiare ori fizice.
Dude, tu ce crezi? Automat i-se rupe aleia de sex cand asta vine si ii zice ii timp ce i-o pune: "Apai stii, eu am nevasta...si un copil".
Nu din cauza bunei contuite ar face asta, ci din cauza ca astfel de subiect e total necorespunzator cu o activitate sexuala promiscue, sau tu n-ai vazut ca tipele alea divortate si disperate dupa sex nu si-o pun din cauza ca singurul subiect de discutie cu un barbat sunt plozi lor, deci da, genul asta de subiect e un turn off sexual.
)
In primul rand nici un barbat normal la cap nu ar face chestia asta.
In al doilea rand cred ca peste 90% din femei ar spune "ok, multumesc" s-ar ridica si ar pleca.
Nu m-a interesat niciodata ca e insurat, cuplat, sau cu copil.
Atata timp cat sunt atrasa, aspectele astea sunt irelevante.
Nu e ca si cand si eu vreau o relatie serioasa cu el.
Si daca as vrea, nu m-ar deranja sa-si lase copilul cu noi, sa vada cum facem sex.
O perioada as vrea sa vad cum ma descurc in postura de mama. Nu o sa fie mare branza, de obicei copiii ma plac.
Si cand ma plictisesc, pa.
Asta daca nu incep sa tin la bastardul ala. Yikes.
beausingurlamasamea întreabă: