1)Nu. Ritmul circadian ne influențează viața. De aceea dormim noaptea. Între 2 și 5 curba energiei scade dramatic, și trebuie să tragi de tine daca trebuie sa ramii treaz. Și cum sexul cere multa energie, nu e anormal sa nu mai ai chef după 2. Iar dacă ziua ești plin de energie, e normal ca dorința sa fie mai puternică ziua.
2) Nu e ciudat. Bărbații se stimulează mai bine privind, femeile la atingeri. Daca pentru o femeie nu e o problema întunericul, căci atingerile nu țin de lumina, că le simți și la lumina, și în întuneric, pentru bărbați întunericul poate fi o problema, căci ei nu pot vedea. Multe femei prefera însă întunericul pentru că acesta sporește intimitatea, și pot fi mai dezinhibate, ceea ce pentru ele contează enorm.
Și, daca ești artist, adică contează ce vezi și în alte aspecte, e și mai pronunțată la tine stimularea vizuala, vrei să îți satisfaci și privirea de artist.
Și eu sunt la fel. Nu am făcut încă în 15 ani cu soția mea pe întuneric, cel mai adesea cu lumina aprinsa. Pentru că și mie îmi place să văd la ea o "sculptura" deosebita, am și eu ochi de artist.
Nu numai noaptea, am intalnit tipe care vor a faca sex, dar mai vor sa faca si cu becul stins, De ce?
Asa e corect, scuzati-mi greselile, am postat anuntul de pe telefon.
Ziua, de obicei, ai o grămadă de alte activități.
Dacă faci sex odată pe lună, poți face și ziua. Dar dacă faci zilnic... nu prea mai merge. Mai ales că după sex, unii (inclusiv eu) preferă să mai lenevească ceva timp.
Așa că nu prea merge să-ți consumi zilnic niște ore în miezul zilei când trebuie să te ocupi de altele.
Iar chestia cu lumina e relativă. În funcție de cum preferă fiecare.
Din punctul meu de vedere, cel mai mișto e să nu fie nici lumină prea puternică, dar nici întuneric total.
Odata pe luna in nici un caz odata la 2-3 zile da!
Dar da Inteleg dar cred ca totusi daca partenera va dori sex sigur va accepta si ziua, as face si ziua dar si noaptea, dar mi se pare mai normal ziua, sau macar cu lumina aprinsa.
Nu stiu, poate doar la mine e asa, cand vad si corpul femei, orgasmul e mult mai intens.
In plus cand este intuneric, imi pare ca creierul imi trasmite ca trebuie sa dorm si se mai scade un pic din excitabilitate.
De acord cu tine.
Dar pentru asta nu ai nevoie de lumină atât de puternică încât să-i numeri vergeturile. Lumina puternică în care observi toate detaliile cam reduce din farmec.
O atmosferă semiobscură e mult mai plăcută și o poți privi fără probleme. Iar așa, n-ar mai conta că afară e zi sau noapte.
1) E normal, si eu daca as fi in locul tau noaptea mas pune la somn.
2)Femeile sunt active cand aud de facut