Eu cred că a băieților, că nu fac copii, nu le vine ciclul, nu umblă pe tocuri, nu se machiază, nu au sâni care să-i incomodeze, pot să se tundă cât de scurt vor fără să se uite lumea lung la ei. Băieții au mai multă putere în general. E mișto că putem urina din picioare.
Nu știu, dar ar fi groaznic să fiu fată.
Nu poti sti a cui e mai usoara. Poate fi un baiat rasfatat de mic, cu parinti bogati si care a invat bine. Poate ajunge medic chirurg si astfel sa fie si renumit.
In schimb o fata poate sa fie saraca si sa aiba probleme de sanatate.II poate muri mama de mica iar bunica ei sa o ingrijeasca.Din pensie sa ia si mancare, rechizite, medicamente pentru dansa.
Viata e dura, iar singura persoana care iti poate raspunde la intrebare e destinul.El hotaraste, punerea in balanta a doua persoane.
Baieti - nu nasc, nu au menstruatie, se pisa din picioare, nu se macheaza 3 ore pe zi, nu pierd jumatate din viata ca nu stiu cu ce sa se imbrace, nu se simt folositi cand o femei vrea doar sex de la ei, nu sunt discriminati sexual, au putere fizica.
Din punctul meu de vedere al baietilor pentru ca ei nu nasc, nu tin in burta 9 luni un copil, nu au ciclu, nu au pericolul de a fi violati si chestii din astea... Dar acum depinde. Daca e vreun tocilar o sa fie batut de catre "tipii mai tari" Funda?
Si baietii au pericolul de a fi violati tare aia cu tocilaru.