Salut,
Logic ca persoanele urate sunt mai putin iubite.
Nu e o regula sa iubesca mai puternic ca cele frumose.
Probabil vor veni acum 2-3 fete sa spuna ca mai conteaza si sufletul sau sa privesti dincolo de aparente
Nu te poti lua niciodata dupa frumusetea unui om. Poate sa fie pe cat de urat pe atat de rau sau pe cat de frumos pe cat de bun sau sa fie urat si bun sau frummos si rau.
Am cunoscut oameni si oameni si felul cum iubesc nu se clasifica in functie de cat sunt de frumosi
Poti iubi pe naiba pe oricine, cum poti iubi o fata de care ti scarba sa o privesti
Caracterul nu tine de aspectul fizic, desi da in genre acordam mai multa atentie persoanele cu fizic placut, iar dupa poate realizam ca au un caracter oribil.
"...iubesc mai putin decat cele urate? iubesc mai puternic ca cele frumoase?"
Am cunoscut oameni si oameni si felul cum iubesc nu se clasifica in functie de cat sunt de frumosi
", Persoanele frumoase sunt mai iubite"
Da persoanele considerate frumoase de mine sunt mai iubite de catre mine de catre alti nu stiu deoarece nu toti au gustutile mele.
"persoanele urate sunt mai putin iubite"
Nu de catre mine.Pot sa dezvolt sentimente pentru o persoana care de inceput nu ma atrage atat de tare fizic si sa incep sa il vad frumos dupa ce incep sa tin la el si sa ii vad si restul calitatilor si sa ajung sa il iubesc ca pe cel pe care il consider frumos.
Nu este adevarat, se gasesc persoane frumoase care iubesc la fel de mult ca si cele urite sau mai tare, depinde de caracter, fiecare diferit de aceea e gresit de spus ca fetele frumoase iubesc mai putin!
Ce am scris eu ce ai inteles tu, personele frumoase sunt mai infidele decat cele mai putin frumoase, nu am scris ca ele nu pot simti, imagineazati ca fata sa primesti 1000 de mesaje pe ora din partea barbatilor o data tot vei da raspuns unui barbat sau ca barbat frumos, dar asa o fata draguta nu primeste asa multe desi are o sansa mai mica sa isi fie infidela
" personele frumoase sunt mai infidele" Serios? Si cate secunde ti/a luat acest "studiu", Ray?
Asa am auzit, nu am facut nici un studiu, nici nu am afirmat ceva, sunt intrebari nu afirmati, am scris ca posibilitatea /probabilitatea ca o fata frumosa sa insele e mai mare find mai cautata/curtate de catre baieti decat una draguta nu e asa? care crezi ca au mai multi parteneri nu persoanele frumoase?
Mutubal întreabă: