Salut,
Logic ca persoanele urate sunt mai putin iubite.
Nu e o regula sa iubesca mai puternic ca cele frumose.
Probabil vor veni acum 2-3 fete sa spuna ca mai conteaza si sufletul sau sa privesti dincolo de aparente
Fiecare e frumos in felul lui! Iubirea nu tine de frumusete din punctul meu de vedere. Ceea ce conteaza este sufletul nu aspectul fizic.
Mă nătărăule.M-am uitat şi eu la poza Gabrielei ăleia ca m-ai făcut curioasă cu ce i-ai spus.Şi şoc.E chiar frumuşică tipa, aşa, deci nu mai fi răutăcios .
Eu chiar vb frumos va potriviti ca valoarea de atractie, dar nu ma lua cu vrajeli ca nu conteaza fizicul, ca doar nu ti scarba sal privesti
Alooooooooo eu nu ma m legat de viata ta, daca vrei raspunzi daca nu pa simplu
Nu sunt diferite si sunt procese care evolueaza una din alta
dorinta sexuala
iubirea
atasamentul romantic
slabirea nu e usoara
Robert nu-mi da sfaturi ca stiu foarte bine, proteinele inhiba cel mai bine foametea
Robert am dau fundita cuiva care a spus ce ai spus si tu, si eu cred la fel, citeste mai atent ceea ce scriu
Nu e ca `iubesc mai mult` dar stiind ca sunt frumoase de multe ori stiu ca au si destule variante din care sa aleaga si astfel le e mai usor sa iasa dintr-o relatie. Oricum, asa ar trebui sa procedeze orice om care nu gaseste fericire si implinire in acea relatie, indiferent de cum arata.
Nu îi adevărat nu trebuie sa fii frumos ca să iubești mai mult aspectul fizic conteaza doar la inceput dar dupa daca te atasezi de persoana nu mai contează deloc importantă e înțelegerea si respectul și face mai mult decat trăsaturile feței asta e parerea mea.
Mutubal întreabă: