| Valutzzzu a întrebat:

A-ti fi dispuse sa va vindeti virginitatea? Sau considerati josnic acest lucru?

Răspuns Câştigător
| BlackEyedGirl a răspuns:

Doamne, mi se pare cel mai josnic lucru. Virginitatea nu se ofera decat unei singure persoane, de aceea trebuie sa fie un moment special.

19 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La cum isi pierd virginitatea fetele din ziua de azi macar sa le iasa si un ban

| rominaromina a răspuns:

Eu personal in nici un caz si nici nu as intelege acest lucru. suntserios are dreptate in prima parte din afirmatie adica "La cum isi pierd virginitatea fetele din ziua" adica totul e pus pe tava trebuie doar sa-l iei, deci nu e nici macar ceva de vanzare e pe gratis, acum fiecare are dreptul sa faca ce considera sau mai bine zis cat il duce capul. Tu ce parere ai?

| drogh a răspuns:

Nu aş fi dispusă să îmi vând virginitatea. Pentru ce? Consider că este bine s-o păstrez pentru că este onoarea mea! Cele care vor să facă bani pe treaba asta, se bagă la asemenea lucru.

| calmopenmind18 a răspuns:

laughing Comic este că poţi să faci o afacere din asta. Te vinzi pentru un milion de € şi te "coşi" la loc cu 20 de mii big grin. Secretul este să fi discretă să nu afle alţii că ai fost deja deflorată.

| Valutzzzu explică (pentru rominaromina):

Eu sincer nu sunt de acord, prima data trebuie' sa fie ceva special(cu persoana iubita daca se poate ) dar eu nu sunt fata asa ca va las pe voi.

| Valutzzzu explică (pentru calmopenmind18):

Bine punctat!

| KooKoo a răspuns:

Daca e pretu bun laughing

| d3javw a răspuns:

Oricine si-ar vindeo pe 10 mi de euro decat s-o faca mocalaughing

| Valutzzzu explică:

Sa nu exageram! Mai depinde si de femeie.

| calmopenmind18 a răspuns:

Depinde pe cine vrei sa... "faci fericita" laughing(cum zice Corina) Acum stiu si eu pe una de 14 ani... i-au oferit 2 pixuri (50 de bani bucata) ca sa iasa scantei ba si a acceptat. Ceea ce încerc să subliniez este: contează de unde provine domnişoara.

| Auslesse a răspuns:

Categoric,NU!

| blueheart a răspuns:

Niciodata.

| mona a răspuns:

Consider ca e cel mai josnic lucru care l-ar putea face o fata

| GL88 a răspuns (pentru calmopenmind18):

Deflorata suna prea cult pentru curvele astea care se vind asa.
eu mai bine as spune sa fie discrete dupa ce au fost sparte la piscina.

| kim33 a răspuns:

Ma multe vand virginitatea rar sunt care sunt serioase

| Maria3Maria a răspuns:

Eu una nu, este cel mai de pret lucru al meu si se ofera cuiva la fel de special pentru mine si care stiu ca merita. Cat despre cele care se vand pentru bani, sa fie.n bafta lor. banii se duc...si o sa ramana doar cu o scarba nemarginita pentru sine ceva mai tarziu happy

| Valutzzzu explică (pentru Maria3Maria):

Bravo tie! Nu sunt multe ca tine sa stii.

| Maria3Maria a răspuns (pentru Valutzzzu):

Multumesc, sper totusi ca te inseli si ca mai sunt multe care gandesc asa, dar nu s.au descoperit. Altfel...vai de noi laughing

| Valutzzzu explică (pentru Maria3Maria):

Inca mai esti?