Sincer eu apreciez orice tip de fata in afara de pitzipoance, eu as lasa-o libera nu mi-ar place sa propun eu.
Pei sincer daca acea fata ma iubeste...este frumoasa draguta si are ce sa imi ofere...as astepta :X Pana in noapte nunti :X!
Pentru ca vrea sa "se pastreze" pana in noaptea nuntii as aprecia o asemenea fata. E frumos sa te dedici unei singure persoane, plus ca as considera ca este o fata inteligenta. Deci da, o asemenea fata este de apreciat. Dar nu asta e tot ce o caracterizeaza pe aceea fata... adica nu mi-ar placea o fata care sa cada chiar asa intr-o extrema sau alta...sunt adeptul echilibrului. Nu as aprecia o fata care sia-r dorii din tot sufletul si ar fi pregatita fizic si psihic sa faca dragoste, dar nu ar face datorita unor factori din exterior. Totul echilibrat si o apreciez. Daca cade intr-o extrema, fug cat ma tin picioarele de ea
Poate ca exista. Dar nu as vrea una. O fata dupa ce da de maciuca, nu se mai satura de ea si vrea sa incerce cat mai multe. Deci n-as vrea una care sa strice casnicia. mai ales inselandu-ma.
O astfel de fata are personalitate si nu pot decat sa apreciez asta. Totusi astazi nimeni nu se mai grabeste cu nunta asa ca e cam tarziu.
Le-as aprecia, doar ca nu cred ca mai exista astfel de fete in ziua de azi, acum pe bune
Sunt baiat. Nu mi-ar conveni sa astept pana in noaptea nuntii dar nici din prima noapte(de cand suntem impreuna)
Totul sa vina de la sine, sa fie de comun acord, sa fim aman2 100% de acord in privinta cu noaptea aceea fara pic de nehotarare.
Daca baiatul e un golan, care nu are, de obicei o relatie de durata, nu m-as risca sa ma fac dragoste cu el(aceea fiind tu)
Sa sti ca nu e chair asa. Baietii interesati exclusiv de sex, sunt destul de putini. Probabil in jurul varstei de 14-16 ani gasesti ceva mai multi, dar cred ( si sper) ca dupa 16-17 ani lucrurile se schimba. Plus ca nu vad de ce sa nu alegi tu ca fata, sa stai cu un baiat asa cum iti place tie. Fiecare e liber sa aleaga nu? Daca il vezi ca e cu gandul numai la sex, nu mai vb cu el. Oricum mai nou sunt si fete "obsedate" de acest lucru, deci probabil ca se merita unii pe altii.
"Sunt fete extraordinare, singurele potrivite pentru ceea ce presupune familia! Ele cunosc valorile esenţiale iubirii şi sunt întotdeauna pregătite... for a lifetime love... "
Hai sa nici nu aberam, acum daca fata a facut dragoste nu mai e buna de nimic? Valorile iubirii sunt pentru fiecare dintre noi diferite. Cazi intr-o extrema periculoasa. In zilele noastre nu mai e asa de usor sa fi virgina in noaptea nuntii. Acum fetele se marita, in marea lor majoritate in jurul varstei de 25-26 de ani. O fata care ar ramane virgina pana la varsta aceea, desii ea si-ar dorii sa faca dragoste, risca din punct de vedere medical. In trecut fetele la 16-17-18 ani se maritau, era cu totul altceva.
lorycik27 întreabă:
MamaOmida69 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: