| xBritneyx a întrebat:

Aceasta intrebare este pentru baieti...:ce parere aveti de fetele ce sunt decise sa nu se culce cu vreun baiat pana in noaptea nuntii?
Le apreciati, nu v-ati dori sa fiti cu ea sau nu credeti ca mai exista? ....Motivati raspunsul1

14 răspunsuri:
| SakonSIUkon a răspuns:

Sincer eu apreciez orice tip de fata in afara de pitzipoance, eu as lasa-o libera nu mi-ar place sa propun eu.

| Tchami a răspuns:

Pei sincer daca acea fata ma iubeste...este frumoasa draguta si are ce sa imi ofere...as astepta :X happy Pana in noapte nunti :X! big hug smug

Răspuns utilizator avertizat
| Purec a răspuns:

Pentru ca vrea sa "se pastreze" pana in noaptea nuntii as aprecia o asemenea fata. E frumos sa te dedici unei singure persoane, plus ca as considera ca este o fata inteligenta. Deci da, o asemenea fata este de apreciat. Dar nu asta e tot ce o caracterizeaza pe aceea fata... adica nu mi-ar placea o fata care sa cada chiar asa intr-o extrema sau alta...sunt adeptul echilibrului. Nu as aprecia o fata care sia-r dorii din tot sufletul si ar fi pregatita fizic si psihic sa faca dragoste, dar nu ar face datorita unor factori din exterior. Totul echilibrat si o apreciez. Daca cade intr-o extrema, fug cat ma tin picioarele de ea laughing

| Neinteresantul a răspuns:

Poate ca exista. Dar nu as vrea una. O fata dupa ce da de maciuca, nu se mai satura de ea si vrea sa incerce cat mai multe. Deci n-as vrea una care sa strice casnicia. mai ales inselandu-ma.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

O astfel de fata are personalitate si nu pot decat sa apreciez asta. Totusi astazi nimeni nu se mai grabeste cu nunta asa ca e cam tarziu.

| GoBackInFuture a răspuns:

Le-as aprecia, doar ca nu cred ca mai exista astfel de fete in ziua de azi, acum pe bune happy

| Calinuz a răspuns:

Din partea mea au tot respecul din lume

| Fonky a răspuns:

Sunt baiat.happy Nu mi-ar conveni sa astept pana in noaptea nuntii dar nici din prima noapte(de cand suntem impreuna)
Totul sa vina de la sine, sa fie de comun acord, sa fim aman2 100% de acord in privinta cu noaptea aceea fara pic de nehotarare.
Daca baiatul e un golan, care nu are, de obicei o relatie de durata, nu m-as risca sa ma fac dragoste cu el(aceea fiind tu)

| DeryaBlue a răspuns (pentru Purec):

Cred ca ar fi chiar foarte frumos ca toti sa gandeasca asa. Dar majoritatea sunt interesati DOAR de acest aspect, care din punctul meu de vedere [al unei fete] nu este tot ceea ce conteaza.

| Purec a răspuns (pentru DeryaBlue):

Sa sti ca nu e chair asa. Baietii interesati exclusiv de sex, sunt destul de putini. Probabil in jurul varstei de 14-16 ani gasesti ceva mai multi, dar cred ( si sper) ca dupa 16-17 ani lucrurile se schimba. Plus ca nu vad de ce sa nu alegi tu ca fata, sa stai cu un baiat asa cum iti place tie. Fiecare e liber sa aleaga nu? Daca il vezi ca e cu gandul numai la sex, nu mai vb cu el. Oricum mai nou sunt si fete "obsedate" de acest lucru, deci probabil ca se merita unii pe altii.

| Purec a răspuns (pentru DanionM):

"Sunt fete extraordinare, singurele potrivite pentru ceea ce presupune familia! Ele cunosc valorile esenţiale iubirii şi sunt întotdeauna pregătite... for a lifetime love... "

Hai sa nici nu aberam, acum daca fata a facut dragoste nu mai e buna de nimic? Valorile iubirii sunt pentru fiecare dintre noi diferite. Cazi intr-o extrema periculoasa. In zilele noastre nu mai e asa de usor sa fi virgina in noaptea nuntii. Acum fetele se marita, in marea lor majoritate in jurul varstei de 25-26 de ani. O fata care ar ramane virgina pana la varsta aceea, desii ea si-ar dorii sa faca dragoste, risca din punct de vedere medical. In trecut fetele la 16-17-18 ani se maritau, era cu totul altceva.