| Intelligence a întrebat:

Acolo adanc. in sufletul meu.a ramas o speranta prafuita..cum ca in final o sa fim din nou impreuna i o sa ne implinim visele. Toate astea desi a trecut 1AN de la DESPARTIRE..Stiu ca e mai greu cu prima iubire, eu am fost pentru el prima iubire si el pentru mine prima iubire.a trecut atata vreme si orice relatie am incercat, orice am facut, chiar si faptul ca n-am vbit si nu am azuit nimic nimic unul de altul de cel putin 2 luni- duc la aceeasi concluzie pentru mine - Ca vom fi din nou impreuna! De ce niciunul nu reuseste sa ma faca atat de fericita cum o facea el si de ce MEREU port in suflet si chiar NU pot scapa, credeti-ma. ideea ca eu tot cu el voi fi..candva?
Au fost 2 luni in care nu m`am gandit la el, pot sa zic ca aproape l`am uitat..au fost atatea chestii prin care mi-a dovedit ca nu ma merita si totusi daca pun in balanta..imi da un echilibru, aproape tot raul ce mi l-a facut este echivalent cu mlta fericire si lacrimi ce am varsat aman2 pentru prima data, unul pentru altul, din iubire... " De ce doar el e visul meu? Pana cand? 2-3 ani?"

8 răspunsuri:
| Loreddana a răspuns:

Nu trebuie sa ramai legata emotional de el toata viata, doar pentru ca era bun la pat.

| Elizabethe a răspuns:

1 El te iubea pe tine?
2. tu il iubeai pe el?
3. Dece v-ati despartiti?
4. Cum v-ati intalnit?

| neutrino a răspuns:

Atunci cand accepti o relatie inseamna ca accepti si regulile ei. Una din regulile de baza este ca o relatie, in mod normal, are si un sfarsit. Apoi, fata ramane plangand ca nu a avut noroc. Asa cum nu poti cere explicatii de ce iubirea vine, la fel nu putem cere explicatii de ce pleaca. Acesta-i "jocul.

| DeDeutSsSa a răspuns:

Daca esti sigura ca el te iuebste si tu il iubesti pe el... De ce s-a terminat? Eu zic ca ceea ce simti tu e iubire adevarata si daca e iubire adevarata nu cerd ca se va duce niciodata! Am o cunostinta! E casatorita cu un barbat, dar nu l iubeste... De 12 ani il iubeste pe iubitul de la 18 ani.Asa ca daca il iubesti cu adevarat poate ca o sa il iubesti mereu!

| December a răspuns:

Iti pierzi timpul si viata aiurea gandindu-te la el. Tu o sa ai de suferit nu el. Scoate si ratiunea la iveala, mai ales ca nu mai esti cu el si vezi daca balanta aia de care zici, e chiar egala. Din moment ce ai spus ca ti-a demonstrat ca NU te merita, atunci nu vad cum mai balansezi tu situatiawinking. Lasa amintirile si emotiile deoparte si cauta pe altcineva. Parerea mea.

| yourFanta a răspuns:

Crede-ma ca daca ii vei spune in fata ce ai scris aici,veti fi din nou impreuna,sunt baiat, si iti spun, oricat de impertinent ar fi un baiat, daca o fata i-ar zice din inima ce ai scris tu aici, este imposibil sa nu cedeze si sa treaca peste orgolii si altele.

| Intelligence explică (pentru yourFanta):

Crede-ma ca el poate, desi el la un mom.dat a plans ca un copil in fata mea pentru mine, cica din iubire.da acum s-a evaporathappy. Ma bukur ca exista baieti ca tine. Felicitarile mele!

| yourFanta a răspuns (pentru Intelligence):

Crede-ma,iubirea nu are cum sa dispara,poate nu a fost,sau este confuz,fiind la prima iubire,v-a realiza repede ca nimic nu se compara cu prima iubire,doar ca pe cand v-a realiza asta,va fi prea tarziu pentru el... Daca chiar este asa de ipocrit,nu te merita, te inteleg ca il iubesti, da daca te gandesti un pic, realizezi ca nu are rost sa alergi dupa cineva care nu te iubeste, deci.tu stii