Daca a luat anticonceptionalele corect in fiecare zi la aceeasi ora nu are cum sa ramana insarcinata, mai ales ca i-a venit si menstruatia.
Durerile menstruale sunt normale, intr-o luna pot fi mari intr-o luna se poate sa nu le aiba deloc, depinde de fiecare organism in parte.
Ia de aproape 2 ani anticonceptionale..si a fost si in urma cu 5-6 luni la ginecolog si totul era in regula. dar sambata parca i-a venit si de aseara are dureri mari la burta...ea zice ca se poate sa fi racit si a luat cv pastile. daca sambata i-a venit menstruatia si actul sexual a fost acum 2 sapt si un pic.
Nu cred ca poate fi insarcinata, i-a venit menstruatia si asta ar trebui sa te bucure momentan, durerile sunt de la menstruatie, e ceva normal...
E normal sa ai dureri cand iti vine menstruatia. Cum sa fie gravida, daca are ciclu? Totusi, ar fi bine sa mai faca pauza de la AC din cand in cand, ca poti sa te-mbolnavesti de la ele.
Adica? daca ia anticonceptionale..in prima faza am folost prezervativul, dar dupa 20 min nu l-am mai folosit
Nici anticonceptionalele nu au eficitienta de 100%... mai bine combinati mai multe metode contraceptive ca sa fiti siguri. poate nu e nici o problema momentan
Anticonceptionalele nu sunt bune pentru organism, tu nu poti sa iti iei un prezervativ? Da, e mai placut fara.