| BlondaLuiC a întrebat:

Acum 2 seri am facut dragoste cu pr. meu. Am facut-o neprotejat, dar si a dat drumul in baie. Exista vreo posibilitate ca eu sa fi ramas? :o?

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp ca a existat contact sexual neprotejat mereu exista o sansa de sarcina

| LoveTenis a răspuns:

Dacă ești 100% că și-a dat drumul în baie nu ai șanse dar dacă a mai căzut și în tine câteva picături ar trebui să te dci la un ginecolog! Fundiță?happy

| Hαppiηеss a răspuns:

Da poti ramane insarcinata chiar daca nu ejaculeaza in vagin.
Barbatii elimina un lichid incolor ( lichidul preejaculator ) care poate contine spermatozoizi, asadar daca nu vrei sa devii mama protejeaza-te la fiecare contact sexual.

| DeathIncarnate a răspuns:

Caldura mare, stii vorba aia

| BlondaLuiC explică (pentru LoveTenis):

A plecat la baie inainte cu vreo 4 5 minutelaughing deci?

| neutrino a răspuns:

Da, de ce nu? Multi copii asa se nasc.

| Alcyon a răspuns:

De cate ori sa mai spun? Metoda coitului intrerupt e nesigura, fiindca baietii elimina cand sunt excitati un lichid incolor cu rol de lubrifiere, ce poate contine spermatozoizi (in cazul in care baiatul a avut ejaculare recenta). Nu mai spun ca unii mai elimina si mici cantitati de sperma inainte de ejacularea propriu-zisa, lucru pe care nu-l pot controla. Metoda asta e buna doar pentru cuplurile care-s pregatite sa aiba copii. Gandeste-te ce inseamna sa faci avort.

| andreiu77 a răspuns:

Nu

| mihai69 a răspuns:

Ca tu să fi rămas... ce? sau unde?
Gravidă? Desigur!
Acum, 100% sigur, nu vei ști decât peste câteva zile, și vreo două teste de sarcină.

| Fatamuntilor a răspuns:

Tu esti sigura ca si-a drumul TOT in baie? Sunt baieti care apeleza la acest,, truc ' pentru a te determina sa o faci neprotejat.
Nu sa stai fara nici o grija in acest sens!
Test de sarcina la doua saptamani de la contact.
Ai foarte mare grija pe viitor si nu mai accepta sa o faci neprotejat daca nu iti doresti un bebe!

| BlondaLuiC explică:

Bai in **** mea! terminati cu gen "esti sigura " si nu stiu ce ca si a dat drumu in biae si nu stiu ce. da! a plecat cu 5 minute inainte sa si dea drumul in baie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincera sa fiu nu va pot intelege pe voi daca ati hotarat ca sunteti pregatite din toate punctele de vedere sa va incepeti viata sexuala, de ce veniti aici cu astfel de intrebari? Dupa parerea mea asa este normal ca atunci cand faceti facut pasul cel mare sa o face-ti cu omul pe care il iubiti, va iubeste, aveti incredere unul in celalalt, aveti o relatie de lunga durata si comunicati intre voi. Se pare ca nici la tine nu se pune asa ceva in aplicare.Nu ti s-ar parea mai inteligent sa il intrebi pe scumpul tau iubit daca ai posibilitatea sa ramai insarcinata decat sa stai sa intrebi niste useri de parca ei stiu ce-ati facut voi si cum. Imi este greata de voi ca ati ajuns in ultimul hal, sa intretineti relatii intime si sa veniti sa ne intrebati pe noi daca sunteti gravide!

| alinaiuliana89 a răspuns:

Sigura chestie ce te salveaza pastila de a doua zi o poti lua in maxim 72 de ore de la contactul sexual, du-te la farmacie cat mai urgent

| trixiiie a răspuns:

Nu există.
Lichidul prespermatic conține spermatozoizi (se elimină în timpul actului acest lichid de lubrifiere), dar conține atât de puțini, încât sunt aproape insesizabili.
Sunt persoane care așa întrețin relații sexuale fără niciun stres.

| BlondaLuiC explică (pentru trixiiie):

Vaiiiii ce tranquila sunt acuum :-s laughing