| IoanaAlexandra123 a întrebat:

Acum 2 zile un baiat m-a sarutat si eu i-am spun prietenului meu de asta si el s-a suparat s-a despartit de mine da pana la urma ne-am impacat si acum el tot isi bate joct de mine. nu ma mai lasa sa-i spun lucruri frumoase, imi inchide telefonul in nas de cate ori are ocazia, imi aminteste de ce am facut. Da el nu intelege ca sarutul a fost din greseala el m-a luat in brate si dupa m-a sarutat... ce as putea sa fac ca sa ma poata ierta? Chiar tin la el si azi am facut 6 luni de relatie...

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Lucrurile astea nu se prea fac din greseala. Nu te lasi luata in brate asa usor. Maine-poimaine gresesti mai mult big grin
Vorbeste cu prietenul tau fata in fata. Ii explici inca odata ca ai fost pacalita si ca iti pare foarte rau ca te-ai lasat prostita. Ii spui ca tii la el si ca felul lui de a se purta te doare. Ii spui ceva care sa ii faca placere ("numai el este..." - tu il cunosti mai bine si stii ce I-ar placea). Spune-i ca daca se poarta frumos cu tine va fi bine pentru voi amandoi.

14 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-i adevarul, si anume ca nu a fost chiar asa de rau si ca ti-a si placut. Va intelege, om este si el!

| IoanaAlexandra123 explică (pentru neutrino):

I-am spus da cine intelege?
Si nu mi-a placut.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca este atat de batut in cap, si gandirea ii este ingusta precum taisul unei lame, nu ai la ce sa te astepti de la el nici in viitor. Ar trebui sa-l pedepsesti prin a-i taia ratia zilnica de iubire. In cazul in care nu se va simti afectat ar fi cazul sa fii mai mult decat multumita de rezultatul experimentului.

| mirica123x a răspuns:

Sa ii spui totul :ce simti, cum s-a intimplat...

| IoanaAlexandra123 explică (pentru SkyPilot):

Iti multumesc foarte mult de sfat happy Primesti Funda ^^

| SkyPilot a răspuns (pentru IoanaAlexandra123):

Multumesc happy Poate imi povestesti cum a mers.

| Zenithf a răspuns:

Imi pare rau ca ti-o spun asa pe sleau, dar prietenul tau este un bou. Te-ai indragostit de un bou.
Tu ai fost sincera cu el si el, in loc sa se duca sa lamureasca problema cu intrusul, te jigneste pe tine.
Daca continua asa, raceste-te fata de el. Nu merita lamuriri, merita sa simta pe pielea lui ca nu-i bine ce face, sa aiba o sansa sa se maturizeze.
Si daca nu se schimba, e clar, e un bou si nu a meritat sa-ti pierzi 6 luni din viata cu el.

| T0T a răspuns:

E un tip extrem de gelos se pare, lasa-l mai bine nu o sa ajungi nicaieri. Sau ii spui ca daca n terminal lasi relatia.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Asa ziceti toate, "m-a sarutat din greseala" serios? sarutul e act invonluntar cumva? era greu sa te abtii, ehh te inteleg iti place nebunia tuuu ahhhh! si mie. o mare greseala a fost ca iai spus lui iubi, altfel tinei secretul doar pentru tine si traiati fericiti

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru SkyPilot):

Sincer e un mare prost daca va crede vrajeala asta de nici 2 bani, mai bine sa lase pe bietu baiat in pace si ea sa se distreze, la fel si el

| SkyPilot a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Toti ne mai lasam luati de val si ne pare rau mai tarziu.
Verginico, unde e poza aia frumoasa a ta?

| Emilian65 a răspuns:

Pai, pe tine te-a mancat limba sa-i spui prietenuli tau ca te-a sarutat un baiat? Lucrurile aste nu se spun iubitului, mai ales daca el este gelos.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru SkyPilot):

Nu stiu unde o disparut, am uploaddato din nou sper sa nu mi-a mai stearga

| SkyPilot a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ma uit la ea cu mult drag big grin Nu stiu unde ai gasit-o, dar e SUPER!