Eu zic sa iti gasesti pe altcineva ca nu s-au terminat fetele la ea. daca ea nu mai vrea o relatie cu tine e mai bine sa nu insisti cand ea o sa vrea tu o sa fii mult mai bine poate langa altcineva. multa bafta!
Adica hotul striga hotii? cam asta esti tu, dupa ce ca ai fost atata de fraier de ai lasat sa se descopere ca ai comis-o cu fosta prietena mai vrei sa fi luat si in brate?
De ce sa fie razbunare sau frustrare? Pur si simplu fata si-a gasit pe altu care poate nu e nesimtit ca tine.
Dupa ce ca ai inselat-o mai ai si pretentii... Las-o in pace sa-si refaca viata cu altcineva, care poate o merita.
Ar trebui sa-ti vezi de viata ta si sa-ti cauti alta, din moment ce n-ai putut s-o pretuiesti pe aceasta!
Daca tu nu ai putut s-o faci fericita, lasa-l macar pe altul s-o faca!
Cred ca vrea sa te faca gelos si sa te simti la fel de prost cum s a simtit ea cand ai inselat o
Asa ceva nu se numeste greseala, capul face capul trage, daca ea s-ar sexuii cu altul si pe urma ar veni la tine sa va impacati cum ai proceda?
Parerea mea este ca e foarte greu sa refaci o relatie dupa ce se pierde increderea.
Mutubal întreabă: