Sunt in aceeasi situatie ca tine. Incearca sa te linistesti, probabil nu erai pregatita psihic cum trebuie, insa, meh. gandeste-te ca s-a intamplat si ca nu mai poti da timpul inapoi, acesta este doar subconstientul tau care te macina. Esti bine! Incearca sa mergi la un pshiholog, nu glumesc, iti poate face bine!
Gandeste-te ca ruperea himenului nu inseamna nimic si e o simpla experienta de viata.gandest-te ca intr-o luna ai fi stiut daca esti gravida sau nu, si gandes-tete ca nu ai de ce sa te simti vinovata pentru ca ai facut ce ai simtit.sa faci sex e perfect normal important este sa iti asumi cand o faci si sa o faci pentru ca simti si vrei nu din cu totul alte motive.sa iti fie bine.
Prostie? De ce? Esti prea mica sau ti se pare ca ai cedat prea usor? Din cate spui referitor la teste si ciclu, stai linistita ca nu esti gravida.Trebuia sa inceapa sa creasca si burtica dupa acest timp.
Nu eram pregatita psihic plus ca dupa contact s.a despartit de mine, asa a facut cu toate prietenele lui dar eu nu stiam ce fel de om e
Trebuia sa il cunosti mai bine pe acest Don Juan modern.Nu vrea de la fete decat sex si atat.Penibil.
N-am voie sa-mi exprim parerea ciudatule? vorbeste pentru tine
Sunt fata. Imi pare rau ca am fost asa... directa. Eram suparata din alta cauza. Foarte corect, e opinia dvs. Parea doar ca faceti parte din grupul extremistilor religiosi. Dar aveti dreptate. E si asta o solutie. Daca ceva nu a mers cum trebuie, se poate apela la spovedanie + abstinenta. Macar o perioada.
In primul rand, puscati-ar capu de unde stii tu dupa cat timp m-am culcat cu el a? De unde stii ca nu m-a imbatat inainte pentru a nu fi in stare sa-l refuz? Nu mai comenta aiurea.
Intr-adevar m-ai cautat in buletin si stii ca is dupa 95. Si da ma da, fix dupa 3 zile m-am puscat, te rog taci
Dude, mai incet. Lasa fata in pace. Extraordinar, vii tu razboinicul luminii. Serios. Fiecare o face pe barba lui. Fata a postat o intrebare de bun-simt, scrisa corect. Si bullshitul ala ca doar generatia de dupa 95 se imbata... Serios? Cred ca ai baut tu ceva inainte sa spui asta... Oh lol. Toate treburile astea se intampla de muuuult timp.
E prea mică crede-mă dacă era mai mare nu venea să ne întrebe pe noi ce să facă acum.
Asa e, mosule.Sunt satul de acest gen de intrebari.Dar trebuie sa le raspundem. Poate le mai bagam mintile in cap.Desi,este cam greu.
NU ai nu vezi am încercat de atâta timp, nu merge nu rezolvi nimic, apar alții și alții și tot așa, nici măcar nu se obosesc să citească alte întrebări înainte să posteze, și tot ce le taie capul fac pe urmă.