Bună!
Depinde foarte mult dacă te știi și cu alte probleme precum SOP, s-a.m.d., dacă ai cicluri menstruale regulate.
Totuși, din descrierile tale pare sa ai un ciclu regulat, iar din ce am înțeles contactul sexual a avut loc după perioada de ovulatie, un ovul trăiește cam 24h, aceasta e durata sa de viata. Ținând cont ca ai avut contact dupa perioada fertila, la diferenta de ceva zile, ma îndoiesc sa fie vorba despre o sarcină. În plus, dacă luam prin absurd: ovulului ii ia câteva zile sa fie fecundat, apoi cca 7 zile pana ajunge în uter sa se implanteze, plus de asta ai șanse sa ai acea sângerare de implantare. Ma îndoiesc sa se fi "prins" ceva. Oricum, poți face un test de sarcina dacă îți întârzie menstruația, dar eu zic sa te liniștești căci, cel puțin acum, nu cred sa fie vorba de sarcina, ar fi mult prea devreme.
Seara bună!
Tu esti acum stresata si de aia te simti asa nu patesti nimic daca el nu si a dat drumul nu are cum sa se nasca o sarcina iar lichidul ala contine 0% spermatozoizi deci nu te mai speria
Chiar sunt foarte stresată. Am citit pe mai multe site-uri ca poate conține spermatozoizi.
Hello. Dacă ai ciclu regulat, nu sunt sanse de sarcina dar dacă e neregulat, deși aplicația scrie ca ai fi fost pe ovulație pe 31, puteai sa fii și pe 4 sau 7. La un ciclu neregulat niciodată nu știi. Nu mai repetați greșeala respectivă. Ori alegeți alta metoda contraceptiva(mergi la ginecolog și il/o întrebi ce opțiuni există)
Andrei5001737 întreabă: