Tu esti multumit, nu?
Atunci ce te mai intereseaza parerea Altora, si mai ales Parerea Generala?
Crede-ma, nu cei reusi sa traiesti in asa fel incat sa ii satisfaci pe Ceilalti. Traieste pentru Tine
Dar ce treaba are? Nu trebuie sa te dai in vorba cu cineva despre ce ai facut si ce nu legat de organul genital. Ar fi oarecum ciudat. Nu zice nimic... cand se ajunge la contact sexual, lasa sa se intample.
Circumcizia era o practică întâlnită în cultura evreiască, un semn al Legământului dintre Dumnezeu și poporul ales... așadar nu este ceva dăunător pentru om. Atunci avea legătură cu credința, însă acum "tăierea împrejur" se face împrejurul inimii, prin Duhul Sfânt, conform scrisorii sfântului apostol Pavel către romani, dacă nu greșesc, deși ideea cu tăierea împrejurul inimii, la figurat vorbind, era întâlnită chiar și în vechime, am rămas surprinsă când am citit despre ea chiar și în Vechiul Testament.
Acum circumcizia nu mai are legătură cu credința, devenind o practică medicală la alegerea fiecăruia. Nu cunosc atât de multe despre acest subiect din perspectivă medicală, însă am auzit că ar fi sănătos. Și, în plus, n-ar trebui să îți pese de ce zice lumea, că ea oricum zice multe.
Sănătate!
Nu prea conteaza. Circumcizia este chiar practica medicala, cand suferi de fimoza nu prea ai incotr-o decat sa faci operatie. Majoritatea americanilor fac aceasta operatie. Am auzit ca are si efecte benefice impotriva bolilor ce se transmit prin sex, dar sursele sunt nesigure
Nu te stresa omule. Dacă așa ai vrut, și așa îți place, asta e. Când ajungi cu o fată la partea de sex, te comporți normal. Chiar o poți încuraja să nu aibă rețineri că nu ai prepuțul.
Apoi, apropo de ce spunea cineva mai sus, cu prepuț sau circumcis, adică fără prepuț, igiena tot trebuie să fie.
Eu nici nu știu ce-i aia, și mă cam întreb cum ar putea ajuta la igienă sau sex treaba asta?