Bun. Ca sa te lamuresc din start: nu e nevoie sa iti dai drumu' ca sa o lasi gravida. Sperma se prelinge si in lichidul de lubrifiere care se secreta in timpul actului sexual. E perfect posibil sa o lasi gravida fara sa termini.
Cat priveste copilul bagat pe gat... well, ea trebuie sa plateasca (ea, familia ei, prietenii, cine dracu' o face-o) testul de paternitate (caruia tu trebuie sa i te supui). Daca se dovedeste ca e copilul tau, trebuie sa ii returnezi costurile testului si vei fi impins fie spre pensie alimentara, fie spre coabitarea cu ea (casatorie). Oricum testul ala e indeajuns de costisitor incat sa ma faca sa cred ca ea nu o sa aiba banii necesari sa il faca. Fara testul ala nu poate exista dovada ca e copilul tau. Succes!
Mai..nu cred ca ar avea motive sa pastreze acel copil..si chiar daca ar fi asa poti sa ii zici clar: cum nu te-ai protejat cu mine. ce garantie ma eu ca nu ai procedat asa cu toti? dar ideea e ca si tu ai partea ta de vina
) "pe gat"... faceti un test de paternitate, cand se naste, daca se naste... e posibil sa nu fie al tau.
Am uitat sa mentionez ca ea e minora... eu major. Si ...asa s-a intamplat, daca nu aveam de unde sa iau prezervative.
Mie sincer imi vine sa te strang de gat la propriu! oi fi tu major, dar ai o minte mai proasta ca un copil de 14 ani. la o sarcina nu te-ai gandit cand i-ai tras-o si acum vii cu replici de cioflingar ca ti-l baga pe gat. Doamne! Daca are sub 16 ani ai mari belele majorule! da mari rau! risti cativa ani de "facultate" si daca naste copilul esti obligat sa-i platesti pensie alimentara. orice greseala se plateste, iar scuza cu nu aveam de unde sa iau prezervativ nu tine. ori traiesti la capatul lumii si nu ai o benzinarie ceva non-stop?
Pai vorbesti cu familia si le spui ce s-a intamplat si daca ea va zice ca este al tau tu levei spune adevarul si daca acel copil se va nasta testul de paternitate sigur va decide a cui este copilul...
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii.nu cred ca aveti varsta potrivita pentru a fi parinti. vorbeste deschis cu ea, dar nu incerca sa o obligi sa faca ceva ce ea nu doreste... good luck
Ai doua variante: ti-l asumi, il recunosti si gata (nu te culci niciodata neprotejat cu o femeie de la care nu-ti doresti copii). daca esti ferm convins ca nu e al tau, soliciti test ADN (il platesti, la ora actuala costa in jur de 2000 de euro si se poate face in orice moment dupa nasterea copilului).
Cum adica "se aude"?
Esti major, ea minora si tu afli de la altii un asemenea lucru?
Intamplator, ai trecut prin patul ei si, pe urma, ti-ai vazut de drum?
Daca-i asa, in afara unui test de paternitate, nu poti face nimic.
De multe ori un prezervativ nefolosit la timp, il platesti toata viata.
Nu e probleme, se rezolva mai
citeste art. 198 din cod penal si ai sa vezi ca scapi usor
Voi nu ma ganditi cund faceti asta:o? mrg. tu in locul ei cand te-ai vedea gravida si dupa cu copilu in brate abandonata ca "baiatul " cu care a facut'o a lasat'o balta. ce ai face?
Eu iti zic sa vorbesti cu ea...
si daca ai facut sex cu ea, ai facut-o cu voia ei, deci e problema amandurora nu numai a ta...si in privinta ca sa ramana gravid sanse sunt, dar infime, in primul rand ea inca se foreaza, in al doi-lea rand e vorbe de cele cateva zile dinainte si de dupa menstruatie, si ca sa fi sigur du-te la o farmacie si ia un test de sarcina dai 20 de lei dar vezi ceva si asa nu mai stai in stres...anuntama cum a decurs sau daca ai alte intrebari uite id-ul meu condru_91, am patit-o si eu cu prietena mea e ceva normal doar ca ea e majora