Se pare ca ti-a pus nervii la incercare si tu ai cedat...pe viitor incearca sa te controlezi, cine stie ce mai scoti pe gura data viitoare, spun asta pentru ca sunt sigura ca prietena ta te va ierta intr-un final
Daca ai facut asta o data, sigur o sa mai faci. Tot "la nervi", cum zici tu, dar sunt sigura ca o sa se repete.
Eu, ca fata, nu te-as mai accepta ca iubit nici in ruptul capului. Daca sa zicem ca printr-o minune te-as accepta, cu siguranta nu as uita.
Te sfatuiesc sa renunti la ea.
Ce conteaza daca se impaca sau nu cu tine? Asta e temperamentul tau si mereu vei fi la fel. Daca nu te lasa balta acum, te va lasa in alta zi in care te vei enerva in aceleasi circumstante. Oricum nu ai fost deloc rafinat cu ea, in ciuda faptului ca ea a incercat sa fie sincera cu tine.
Dar depinde si din ce cauza ai facut-o acum poate daca ea nu se simte vinovata cu nimic si chiar nu a facut nimic, normal ca nu vrea crede ca o sa mai faci...
Mi-a spus că are pe altcineva, de abia după toată faza asta mi-a spus că nu a vorbit serios. Iar eu când am auzit ce mi-a zis atunci. că pierd tot ce am, persoana care o iubesc pentru altul am turbat. nu m-am gândit la consecinţe. Asta şi vreau să-i arăt. că a fost doar o întâmplare puţin zis nefericită şi că nu se va mai repeta sub nicio formă, niciodată! şi că am făcut-o pentru "gluma" ei.
Esti complicat, incearca sa ii explici tot si de ce ai zis asa ceva despre ea.