Daca iti ofera siguranta ca ramane langa tine mereu si va intelegeti... ce faceti intre voi ramane intre voi. Si doar pe voi ar trebui sa va intereseze. Nu trebuie sa te gandesti la altii, zau asa. Ganditi-va doar la voi doi. Totul este ok.
Bafta!
Stimata domnisoara tot respectul pentru tine, rar asa domnisoara cu mintea deschisa. majoritatea sunt niste frustrate incuiate. nu ai de ce sa te simti vinovata, iubitul tau e un norocos
Nu mă gândesc la alții, mă gândesc și la mine. Eu mă bucur foarte mult ca l-am făcut sa se simtă bine, dar auzind multe prostii de genul ca numai c*rvele fac asta și așa mai departe, mă cam simt și eu ca una...Deși el e singurul băiat căreia i-am făcut și cu care am făcut-o, dar mai ales e și primul meu iubit..nu înțeleg de ce ma simt așa.
Iți spune conștiința că ai greșit la fel cum te-a avertizat și înainte că nu e bine să te implici sexual înainte de căsătorie.virginitatea e darul primit de la Creator prntru a fi dăruit doar partenerului de căsătorie.
Nu m-a avertizat in niciun fel ca nu e bine sa mă implic intr-un act sexual înainte de căsătorie, deoarece nu cred in așa ceva. Toată lumea are o viața și un trecut ce trebuiesc respectate. Pana la urma facem ce vrem și cum vrem, iar in legătura cu acest inexistent creator de care vorbiți dumneavoastră, mie pur și simplu mi se par povesti ca oamenii fără gândire coerentă sa trăiască cu o frica pe pământ pentru a nu decurge la fapte nu tocmai legale, cum ar fi crima, drogurile etc, pentru ca pe unii nu îi interesează regulile societății așa cum ii interesează despre Dumnezeu.
Nu, nu constiinta ii spune ci tu care n ai alta treaba. Calmeaza retorica asta nu faci altceva decat sa faci oamenii sa se simta prost pentru lucruri normale pe care le simt. Banuiesc ca nu esti nici "Creatorul" si nici "fara de pacat", tie ce iti zice constiinta?
Daca ai facut blowjob prietenului inseamna ca ti-a placut si nu are de ce sa iti para rau.
Nu te mai lua după ce zice lumea.
În ziua de azi nu mai gândesc așa decât moșii comuniști. Și unii imbecili care au fost crescuți de ei.
Dacă totul a fost de comun acord, chiar nu ai de ce să te simți nașpa. Învață-te să ai mai multă stimă de sine, te va ajuta mereu, oriunde!
"Iți spune conștiința că ai greșit la fel cum te-a avertizat și înainte că nu e bine să te implici sexual înainte de căsătorie..."
De fapt nu constiinta ii spune, ci doar niste persoane retrograde manate de obicei de idei religioase la fel de perimate.
Mai exista o categorie care are de comentat, cea a celor pentru care "strugurii sunt acri", combinata cu "sa moara si capra vecinului".
Atunci de ce crezi că te simți prost legat de ce ai făcut?
Aurelian12345 întreabă: