| OnutzaMikutza a întrebat:

Acum doi ani imi placea de un tip, iar el zicea ca sunt prea mica ca sa avem o relatie! Acum, a intrat ep mess dupa o perioada de 4 luni de cand nu am mai vorbit! imi tot vorbeste frumos si imi zice ca sunt frumoasa, imi trimite melodii de dragoste si mi-a zis ca ma iubeste! Stie ca si eu il plac dar nu face nimic si cand incerc sa deschid discutia despre o relatie shimba subiectul!

Ce sa fac sa il intreb eu daca vrea o relatie sau sa nu il mai bag in seama? Ajutati-ma va roog. Funda

Răspuns Câştigător
| RoxanneRC a răspuns:

Roata s-a intors, vezi? Acum 2 ani l-ai placut tu, acum te place el. Asa e in viata, obisnuieste-te cu asta. Daca schimba subiectul de fiecare data cand incerci sa vorbesti cu el despre o eventuala relatie, inseamna ca nu prea isi doreste asta. Cred ca vrea sa ajungi in patul lui, deci ai grija. happy

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu il intreba tu, lasa-l pe el sa zica daca isi doreste cu adevarat sa fie cu tine

| neutrino a răspuns:

Daca nu ai motiv sa plangi, atunci il poti intreba tu. Se pare ca nu ai crescut suficient.

| OnutzaMikutza explică (pentru mona):

Si daca el e prea timid sa am intrebe?

| amalia025 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa il intrebi, daca el te place cu adevarat te v-a intreba 100%. Dar daca chiar crezi ca el este timid si consideri ca te place pe tine, ia-ti inima in dinti si intreaba-l tu. Pana la urma incercarea morte n-are. Nu ai ce pirde. Bafta!

| mona a răspuns (pentru OnutzaMikutza):

Daca ti a zis ca te iubeste inseamna ca nu e asa timid, daca crezi ca timiditatea e la mijloc il poti intreba tu atunci

| Azµre a răspuns:

Dacă el nu avrut nimic atunci ce te face să crezi că vrea acum? Sunt 2 ani de zile...

| OnutzaMikutza explică (pentru RoxanneRC):

Nu cred ca e asta.dar nu stiu. oricum e ciudat!