| Anxiousy a întrebat:

Acum inteleg si eu de ce urasc toti SOACRELE, sunt impreuna cu iubita de 1 an si 4 luni, am vrut sa ne incepem viata sexuala, dar a aflat ma-sa nu stiu cum dracu, ca am umblat eu la pasarica fiicei sale, si ca nu o mai lasa mai mult de 2 ore la mine, ca nu mai are incredere in mine, ca o trimite taica-su la ginecolog, sa faca si fata ei 18 ani si pe urma, noi vrem sa trecem mai departe (eu am 18 ani, ea 17) dar se baga parintii ei, nu inteleg de ce le este atata frica, noi suntem de acord si ne iubim si se baga parintii ei, nu inteleg nici de ce i-a spus iubita mea mamei sale ca eu am umblat cu pasarica ei, ca am excitat-o, CUM am excitat-o cred ca i-a zis si care din deget i l-am bagat in pasarica sa fim seriosi, eu d-abia astept sa vorbesc cu ea fata in fata, sa ii vorbesc despre INTIMITATE si ce inseamna ea.

V-ati confruntat cu o situatie de genul? Cum sa fac sa ii inchid gura maica-si si sa nu mai bage frica in iubita mea?

48 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Oana92):

Trebuia sa le spuna daca avea un pic de demnitate. Faptul ca e secolul XXI nu inseamna ca putem fi umili si mincinosi, ci ar trebui sa insemne ca suntem educati si morali.

| danielcoman32 a răspuns:

Daca fiica ta ar face ca si prietena ta, tu ca tata, ce ai face?

| Oana92 a răspuns (pentru Brigaela):

Tu chiar ai impresia ca cineva va face asa ceva? acum sincer, tu ai vrea sa vina prietenul fetei tale si sa-ti spuna ca ``s-a jucat `` cu ea? Astea sunt chestii de cuplu si trebuie sa ramana acolo. E una sa ai o relatie ok cu parintii si sa stie cu cine umbli si pe unde si cu totul alta sa le dai astfel de detalii. Din punctul meu de vedere e chiar lipsit de bun simt!

| KrEzZe99 a răspuns:

Lasa ca la anul nu mai are ce zice ca atunci o bate fiicasa de o spurcarolling on the floor)))))))))))si iti dau un sfat ca so infurii tare pe soacratalaughing fa sex cu iubita ta in camera lor(dar cand face ea 18 ani)ca din ce ai spus tu a zis ca la 18 ani nu?laughing
Asa ca astapta inca putin si ai sa vezi ce o sai bagi unghia in gat lu soacrata!laughing

| Anxiousy explică (pentru Oana92):

Da exact, asa vad si eu lucrurile, este destul de matura sa-si ia singura deciziile, nu are 7 ani, are 17, trebuie sa ii explic ce inseamna "intimitate", o inteleg ca este legata de parinti, ca orice copil de altfel, dar sa fim sinceri, sa dai detalii despre CE facem noi? Sa ii ceara voie la un sarut?(bine asta cu sarutul e putin exagerat, dar intelegi ideea). Cand o sa ne intalnim data viitoare fata in fata, o sa ii spun astea, pentru ca mie cel putin, nu mi se par normale

| darrio2007 a răspuns:

Cand ai sa fii casatorit cu ea, atunci poti vorbi de soacra.Deocamdata este o mama care isi protejeaza fata.Si bine face.De la a umbla la pasarica ei si pana la dragoste sa stii ca este cale lunga.In plus este si minora.Fii multumit ca nu a facut si reclamatie la politie.Tu intretii relatii sexuale cu un minor.Asa ca lasa ciocu` mic.

| Zenithf a răspuns:

Poti sa te insori cu ea, chiar daca nu are 18 ani (da' ciuda, ca iti trebuie acordul parintilor ei) laughing
Dar daca vad ei ca treaba ii serioasa, ca nu atentezi la pasarica odraslei lor ca apoi sa o lasi cu ochii in soare, atunci poate vor fi si ei mai maleabili si voi doi veti avea mai multa intimitate. Who knows? thinking

Brigaela

Ma astept ca fiica mea minora sa fie ceva mai bine educata si sa nu aiba astfel de obiceiuri. Crede-ma, in lumea celor educati si care provin din familii normale, astfel de jocuri se intampla dupa majorat, iar fiica mea nu va face parte din periferia societatii, ci din partea ei cu educatie si obiceiuri normale.
Relatiile de cuplu trebuie sa ramana in cuplu daca ambii parteneri sunt majori si au discernamant. Pana atunci, legea, morala, bunu simt, respectul, educatia si inteligenta ne impun sa le impartasim parintilor. Daca nu le avem pe cele de mai sus, putem face aproape orice. Dupa cum vezi, partenera celui care pune intrebarea are un mod de gandire destul de normal, si-a informat parintii. Asadar, chiar face multa lume asa ceva, chiar si o fata care ajunge la astfel de jocuri inainte de majorat, ceea ce vadeste lacune serioase de educatie. dar nu atat de grava incat sa se gandeasca la a le ascunde parintilor ei asa ceva.

Si eu am avut parte de educatie si obiceiuri normale, dar niciodata nu le-as fi spus asa ceva parintilor. Si eu mi-am inceput viata sexuala inainte de 18 ani(cateva luni mai repede, dar nah-nu eram majora si deci nu aveam discernamant!) dar nici nu mi-a trecut prin cap sa le spun asta.Viata mea intima e a mea si punct! Nimeni nu mai trebuie sa stie ce sa intampla in intimitate. E lipsa de respect la adresa partenerului, eu una m-as simti foarte jignita ca partenerul meu sa povesteasca parintilor ce se intampla in patul nostru! Fata asta are totusi 17 ani, nu e un copil, si la varsta asta are suficient discernamant! Repet, e una sa ai o relatie frumoasa si bazata pe comunicare cu parintii si alta sa faci din ei o a treia persoana in pat!
In fond e cam tot aia ca faci sex la 17 ani jumate sau la 18, e vorba de cateva luni in care nu te dezvolti extraordinar de mult nici fizic nici psihic, deci e absurd sa ai pretentia ca fata ta de 17 ani sa-ti dezvaluie astfel de detalii(e absurd la orice varsta, dar nah!). Plus ca o relatie normala intre parinti si copii e una bazata pe incredere reciproca, asa ca, daca mi-am crescut bine copilul ma astept ca la orice varsta isi incepe viata sexuala e pregatita pentru asta si stie ce si cum sa faca(doar l-am educat bine!). Oricum fata asta merita respectul nostru(si al parintilor ei!) pentru ca e inca virgina!

Brigaela

Fata merita respectata fiindca se comporta respectuos si normal cu parintii ei si ca da dovada de o buna educatie. Faptul ca e virgina la 17 ani este absolut normal, asa ca nu e vreo mare minune.
Restul discutiilor sunt inutile, evident ca notiunile tale de educatie, maturitate si responsabilitate sunt diferite semnificativ de sensul pe care il foloseste lumea in general si care este general acceptat.

| Purec a răspuns (pentru Brigaela):

Cum arata virusul HIV draga Brigaela si cum se comporta el. As putea sa vad si eu acest virus despre care vorbesti?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Purec):

Arata exact ca aici (e o inregistrare facuta la un microscop identic cu cel la care lucrez eu): http://www.youtube.com/watch?v=OeWHYXzOzoA
Si il poti vedea daca ai acces la un microscop electronic.

Personal nu pot sa accept acel video, pentru ca ala nu este HIV. Dupa cunostiintele mele nici amcar nu este un virus, dar HIV in mod clar nu este! Mai intreb inca odata, in ce spital lucrezi, si daca imi poti oferii sansa sa vad si eu acest virus.

Brigaela

Pot saincerc, dar daca tu nu intelegi videoul ala, nu vei intelege nimic. Este extrem de clar, nu stiu pe ce te bazezi cand zici ca nu e HIV, dar daca incerci sa te documentezi un pic, iti va fi foarte clar ca asta este (este absolut evident, crede-ma ca e un virus)

Pai sa zicem ca te cred ca este un virus, atunci cum se poate lua acel virus de la frizer spre exemplu. Sau la pedichiura? Cum ar putea un virus ca acesta sa traiasca pe instrumentele respective si sa te infecteze si pe tine? Deci ori e virus, dar nu te poti imbolnavii la frizer, dentist, etc, ori esti de acord cu mine ca este altceva. De ce nu exista un tratament daca virusul HIV provoaca SIDA? Trebuie sa recunosti ca nu este demosntrat 100% ca HIV provoaca SIDA ( sunt purtatori ai virusului acesta, care nu fac niciodata SIDA si ajung la 80 de ani bine mersi) Sunt fel si fel de idei despre SIDA, una mai ciudata ca alta, dar personal nu cred ca HIV provoaca SIDA, si pariez pe ce vrei ca nu il poti lua de la frizer sau dentist! AM un profesor care sustine ca din cercetarile lui, exista o bacterie Helicobacter pylori, sper ca nu gresesc, este bacteria de care are "nevoie" virusul HIV pentru a duce in final la aparitia SIDA. Si am mai auzit o multime de alte teorii. In concluzie, daca acest virus, era demonstrat 100% ca el este eresponsabil, realizarea unui vaccin eficent era doar o chestiune de timp

In care lume acest lucru este general acceptat? cate adolescente cunosti tu care au cerut voie parintilor sa fie``intime`` cu prietenii, sau care macar au marturisit asta parintilor? Sunt adolescente, pentru Dumnezeu, acum e cazul sa faca tampenii si sex si sa fie ``intime`` si in general sa-si traiasca viata. Daca isi pun ochelari de cal pe ochi si traiesc intr-un balon de sticla o sa ajunga niste frustrate! Nu poti sa controlezi totul in viata, ea trebuie luata asa cum vine. Nu sunt de acord ca fetele de 12-13 ani sa faca sex, dar totusi la 17 ani o fata e destul de matura pentru asta! Iar faptul ca la 17 ani e virgina e de admirat pentru ca e tot mai rar! Categoric nu are rost sa continuam discutia, diferenta de varsta(si de mentalitate) dintre noi isi spune cuvantul, iar eu pur si simplu nu pot sa-ti inteleg gandirea!

Brigaela

N-are nici o logica ce zici. El traieste in aer sau pe obiecte, nu inteleg de ce ar fi asta incompatibil cu imaginile sau cu statutul de virus.
Este demonstrat 100% ca HIV provoaca SIDA fara nici un fel de dubiu sau neclaritate. Exista tratamente, dar nu vindecatoare (asa cum nu exista tratamente vinbdecatoare nici pentru alte virusuri sau bacterii). Exista cativa indivizi care au trait mai mult de 20-25 de ani fara sa faca SIDA, dar sunt atat de putini incat nu reprezinta un lot important. In orice boala exista 1 la un milion oameni care se comporta diferit fara sa stim de ce. Stiu mai multi indivizi care au luat HIV de la tatuaj, frizer sau manichiura (docxumentat), asa ca poti considera ca ai pierdut pariul cu surle si trambite. Ai auzit multe teorii ciudate, imbecile si fara sustinere practica, dar nu esti nevoit sa le crezi. te poti informa si le vei demonta cu usurinta unui copil care demonteaza un castel de cuburi. Insa ignoranta si refuzul de a te informa te fac manipulabil si ajungi sa crezi asemenea ciudatenii.
Realizarea unui vaccin eficient este foarte dificila, este o chestiune de timp, dar timpul poate fi lung. Gandeste-te ca inca nu avem vaccinuri pentru virusuri descrise mult mai demult (de exemplu virusul hepatitei C), asa ca mai avem de asteptat o vreme pentru un vaccin.

| Decrepit a răspuns:

Nu e vorba de soacre, e vorba de instinctul de parinte.Nimanui nu-i place ca tu, baiat, sa-ti vari cu verva si ravna madularul in chestia pe care ei au dus-o de manuta la gradinita si careia i-au spus povesti cand avea 4 ani.Chiar nimanui.Nici tie nu ti-ar placea, cand ai avea vreo 45 de ani, cu fiica de vreo 16-17 sa vina un sandilau ranjind spre tine, spunandu-ti ca fii-ta e numai buna pusa capra.Desi,ai partea ta de dreptate, intimitatea unui cuplu aparinte de membrii ei. Daca-s responsabili si maturi, lucru pe care noi nu-l stim despre voi.