Erai protejata cand ai facut sex cu iubitul tau.Erai protejata de pastila precedenta,stai linistita, o sa apara, poate aparea si in ziua a 7 a.
Ai inceput sa nu mai fii protejata din moment ce ai inceput antibioticul, insa acel contact a fost protejat.
Nu mai induceti fata in eroare, e imposbil sa fi ramas insarcinata din moment ce inainte de antibiotice ai luat pastilele corect.Erai protejata de pastila precedenta, antibioticele nu au afectat-o deoarece era absorbita in corp.
Termina cu prostiile, eu folosesc anticonceptionale si am fost de n ori in situatia ta.
Ai rabdare. Daca spui ca ai avut o problema de sanatate este posibil ca asta sa fie cauza intarzierii menstruatiei. Daca intr-o saptamana nu iti vine mergi la doctor!
E foarte ssimplu sa afli un test bun e in jur de 10 lei GO 4 IT si da e sa fie, sa fie intr-un ceas bun... anunta-ne sa te felicitam...
Eu zic ca ar trebuie sa mai astepti putin sa vezi daca apar simptomele unei sarcini. Daca ti-se pare ceva suspect ar trebui sa cumperi un test de sarcina