| Mayyaa a întrebat:

Acum o saptamana am avut ultimul contact sexual neprotejat a 2a zi a intervenit o problema de sanatatea si trebuia numaidecat sa iau antibiotic.Am continuat sa iau si anticonceptionalele la ora fixa si antibioticul insa destul de speriata stiind ca antibioticele scad efectul anticonceptionalelor, astazi ar fi trebui sa imi vina menstra insa lipseste.sunt destul de speriata credeti ca este posibil sa fi ramas insarcinata?

Răspuns Câştigător
| ColaCola a răspuns:

Erai protejata cand ai facut sex cu iubitul tau.Erai protejata de pastila precedenta,stai linistita, o sa apara, poate aparea si in ziua a 7 a.
Ai inceput sa nu mai fii protejata din moment ce ai inceput antibioticul, insa acel contact a fost protejat.

5 răspunsuri:
| mariana20 a răspuns:

Ai rabdare. Daca spui ca ai avut o problema de sanatate este posibil ca asta sa fie cauza intarzierii menstruatiei. Daca intr-o saptamana nu iti vine mergi la doctor!

| Leon16 a răspuns:

Eu zic ca ar trebuie sa mai astepti putin sa vezi daca apar simptomele unei sarcini. Daca ti-se pare ceva suspect ar trebui sa cumperi un test de sarcinahappy

| CosmyCFRistu1983 a răspuns:

E foarte ssimplu sa afli un test bun e in jur de 10 lei GO 4 IT si da e sa fie, sa fie intr-un ceas bun... anunta-ne sa te felicitam...

| ColaCola a răspuns:

Nu mai induceti fata in eroare, e imposbil sa fi ramas insarcinata din moment ce inainte de antibiotice ai luat pastilele corect.Erai protejata de pastila precedenta, antibioticele nu au afectat-o deoarece era absorbita in corp.
Termina cu prostiile, eu folosesc anticonceptionale si am fost de n ori in situatia ta.

| Mayyaa explică (pentru ColaCola):

Sper sa fie asa, multumesc mult!