| Cosmin_Adelin_1994 a întrebat:

Acum o saptamana am incercat s-a vazut niste poze cu o fata pe facebook si am incercat sa intru in vorba cu ea. Prima data i-am lasat niste comentari dragute si ea mi-a multumit.Dar problema ca atunci am incercat sa vorbesc cu ea in privat(chat)nu imi raspunde sau nu vorbea deloc.Am crezut ca nu vorbeste cu mine din cauza aspectului fizic si am rugat un prieten care e mult mai prezentabil decat mine dar nici el nu scos nici 2 cuvinte de la ea.SI acum 2 zile ne scos pe amandoi de la prietenie si sincer nu stiu ce sa mai cred, Astept parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| kiduţa18 a răspuns:

Eu cred că nu îi place de tine şi i s-a părut că eşti obsedat. (în caz că i-ai trimis mai multe mesaje gen,, ce faci frumoaso?,, ) Mai ales că l-ai pus şi pe prietenul tău să vorbească cu ea.Altă explicaţie n-am.

5 răspunsuri:
| Py a răspuns:

Pentru ca sunt fata...parerea mea este ca poate fetei nu ii placea de tine.si nu ma refer la aspectul fizic ci la caracter...succes in contiuare cu fetele.happy

| On3St4r a răspuns:

Încearcă să îți găsești o o prietenă în lumea reală, nu în cea virtuală.

| Azµre a răspuns:

Nu te place. Treci mai departe. Ați stresat-o și ăsta e motivul stergerii.

| Cosmin_Adelin_1994 explică (pentru kiduţa18):

Dar prietenul meu a vorbit pentru el nu s-a bagat pentru mine

| kiduţa18 a răspuns (pentru Cosmin_Adelin_1994):

Păi da. Dar, probabil fata aia ştie că voi doi vă cunoaşteţi şi sunteţi prieteni şi i s-a părut ciudat. Cred...