| Anonim202490 a întrebat:

Acum o zi am fost la iubitul meu,dupa ceva timp s-a ajuns mai departe ca de obicei,a luat o usor si dupa mi-a introdus un deget in vagin pentru prima data,prima data ma simteam super,era senzatia aia de excitate iar dupa am inceput sa simt o durere usoara,eram destul de uda,am ajuns acasa si am vazut foarte putin sange pe chilot,dar de ieri simt un discomfort, cand urinez ma ustura putin dar nu mereu,secretia vaginala e putin diferita, e un galben deschis si miroase mai ciudat, ma doare putin mai jos de clitoris in partea dreapta.Mi-e frica de vreo infectie.Am citit pe internet ca asta poate fi. Mi-e frica de ginecolog si de ce o sa zica mama.Sunt minora si nu am mai fost niciodata la un astfel de doctor si nu vreau sa merg sa nu se afle ca mi s-a intamplat asta. Acasa nu pot face ceva sa scap daca e vreo infectie? Va rog ajutati-ma imi e super frica.

19 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la Dr. Spune-i mamei ca suspectezi o infectie, fara sa dai alte detalii.

Banui ca esti virgina, caz in care "iubitul" ala al tau e un mare animal.
Abtine-te cu joaca asta pana implinesti 18 ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-a provocat o infectie, avand mainile murdare cand ti-a rupt himenul si infectia a luat contact direct cu rana sangerand cand ti-a rupt himenul.
Va trebuii sa mergi la ginecolog, ca poate fi infectie sau poate fi o boala cu transmitere sexuala (probabil luata dupa mainile lui, care au atins penisul deja infectat), asadar starea ta de sanatate se poate agrava daca nu spui imediat mamei, sa te duca urgent la ginecolog.

| mihai69 a răspuns:

Nici mama, nici medicul nu e nevoie să știe cine a pus degetul acolo. Poți spune că te-ai jucat singură.
Așadar, fuga la medic! Nu mușcă.

| Crackman a răspuns:

Mergi la medic că n ai ce face

| Miruna333 a răspuns:

Mi-e frica de ginecolog si de ce o sa zica mama?
De ce ti-ar fi frica de ginecolog?
Iti e frica de propria mama? Clar aia nu este mama daca tie iti este frica de ea
,, nu vreau sa merg sa nu se afle ca mi s-a intamplat asta'' Dar ce ti s-a intamplat? Crezi ca vede ala cu lupa ca ti-a bagat ala degetul?
Calmeaza-te, te stresezi degeaba, ginecologul e prietenul femeilor, nu e normal sa iti fie frica
Du-te frumos la ginecolog
Si inainte de fingering sa se spele pe maini

| Medeeaaa a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

De ce sa fie animal?
Dar ce are joaca pana in 18 ani? Tu ai inceput la 28?
Exista prezervative, chill

| Medeeaaa a răspuns:

Daca tii la sanatatea ta, te duci la ginecolog
Nu exista tratat infectii aasa, doar la ginecolog
Nu se vede nimic
Nu ii spui nimic nici lui, nici mamei, aia e intimitatea ta!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Medeeaaa):

Exista prezervative pentru deget? Vorbesti tampenii! Exista spalat pe maini!
Este animal ca umbla cu mainile murdare in vaginul fetei.
Este animal ca nu i-a trecut prin cap ca o sa o raneasca.
Nu te porti asa cu o virgina!

Dar tu nu poti intelege asta, pentru ca nu ai pretuit niciodata virginitatea. Ai pierdut-o demult, in cine stie ce conditii.

| Goete a răspuns:

Incalzeste 2-3 litri de apa si pune-o intr-un lighian. Completeaza pana la 5 litri, aprox. Sa fie calda dar sa nu friga. Pune in ea Bicarbonat de Sodiu (se gaseste in magazine), doua-trei linguri de supa si amesteca bine, apoi dezbraca-te si lasa-te cu vaginul in lighian 10-15 min. Daca ai putea sa-ti faci irigatii, ar fi mai bine.

| Medeeaaa a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Spuneam in general de prezervative.
Nu trebuie sa astepte 18 ani, ca sa se abtina de la ORICE FEL de joaca.
Virgnitate, concept social...
Tu ai,, pretuit-o''? Ai facut-o la o secunda dupa ce ai suflat in lumanari sau n-ai avut cu cine si a trebuit sa astepti pana a picat una?

| Emilian65 a răspuns:

De ce nu i-ai cumpărat prezervativ pentru al pune pe deget înainta de a te penetra? Dacă avea prezervativ și îl punea pe deget, evita infectarea vaginala. Altădată nu mai accepta penetrarea vaginala fără ca degetul sa aibă prezervativ.

| mihai69 a răspuns (pentru Goete):

Supa să fie de vită sau de pui?!?
Nu mai da sfaturi băbești când este vorba despre sănătate!

| relian a răspuns:

Ar putea sa fie doar ceva trecator, s-a rupt nitel himenu si de aia ustura, nu poti sa spui sigur este infectie, zonele astea de regula is bine aparate, ce te faci cand te bagi intr-o piscina, la mare, sau intr-un rau murdar, sau mai stiu eu in namol.
Asa din ce spui, ca ustura, ca a curs nu stiu ce sange, mai mult ca sigur s-a rupt nitel acolo si e logic sa usture, dar ar trebui sa treaca in cateva zile.
Bine este posibil infectie, pentru ca s-a rupt tesut, daca ar fi ceva o bacterie, aia ar putea intra acolo.
Daca nu trece in 2-3 zile si e mai rau, atunci da, poate sa fie ceva infectie.
Poti lua ceva antibiotice, dar nu stii daca la farmacie le poti lua fara reteta, normal nu trebuie sa iei tu dupa ureche, dar un antibiotic luat asa odata la ani, si cit trebuie, nu omoara pe nimeni si nici rau nu face.
Antibioticele fac rau, daca se iau asa mult timp, daca se iau des, ori cantitati mari.
Cauta pe net ce antibiotic general, comun se ia.

De regula medicii daca cred ca ai infectie, stai linistita ca nu ia nimeni probe, sa duca la laborator, ei prescrie de regula un antibiotic care omoara o bacterie care de regula ataca mai frecvent.

Cam astea ai putea sa faci, daca vezi ca usturimea aia nu trece si este mai intensa.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru relian):

Se prescriu ovule, nu antbiotice orale.
Si nu se asteapta cu zilele, chestiunile astea trebuiesc rezolvate rapid, pentru ca e vorba despre sanatatea reproductiva. Urmarile pot fi ireversibile.
Daca nu esti medic, de ce te bagi peste tot?

| Robert2526 a răspuns:

Cel mai probabil te-a zgariat un unghia si ai o mica rana, o sa treaca senzatia rapid.
Contrar a ceea ce spun oamenii pe aici, infectiile vaginale nu se fac de la maini murdare ( desi este bine sa te speli pe maini desigur, nu recomand sa bagi mana murdara in vagin) Dar sa stii ca flora bacteriana a vaginului contine peste 50 de bacterii. De regula infectiile apar de la igiena prea dura ( de exemplu cu sapunuri dure). Sunt si cateva infectii care se pot transmite pe cale sexuala, dar ma indoiesc ca este vorba de asa ceva ( perioada pana la aparitia simptomatologiei este mult mai mare in cazul acesta). Te poti autoexamina si sa vezi daca ai vreo rana ( este foarte probabil ca un colt mai ascutit al unghiei sa fi produs o mica rana)

Nu ai motive de ingrijorare din punctul meu de vedere si nici nu trebuie sa mergi la medic pentru asta.

Totusi, iti recomand sa faci vaccinul anti HPV, este gratuit pentru tine si deosebit de important!

| relian a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Tu esti medic cumva? Dd ce te bagi? laughing ba frate nu mai ai loc sa spui nimic de "specialstii "astia dealde tine.
Daca esti doctor, atunci esti un doctor pompier, adica doar cu numele, ca de priceput la ceva nu vad la ce te-ai pricepe, un doctor nu sta pe TPU sa stea la povesti cu lumea la barfe laughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru relian):

La cat te bagi in seama pe aici, clar ca duci lipsa!
"un doctor nu sta pe TPU" E bine ca recunosti: tu nu esti doctor!
Iar la cum discreditezi interlocutorii, ma hazardez sa spun ca esti departe de vreo diploma. Orice diploma de facultate.
HaHaHa

| Goete a răspuns (pentru mihai69):

Daca n-as fi sigur ca functioneaza pentru ca mama si sora mea au facut-o nu o data, nu i-as spune. Sau oare nu sunt cure babesti care functioneaza mai bine ca medicamentele, vrei sa spui?
Industria Farmaceutica e cea mai mare afacere.
Tu vezi-ti de 69, Mihai.

| relian a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Gata asta e tot ce poti, atat stii atit ai spus laughing Spui altora ce dau raspunsuri daca nu sunt doctori, de parca tu ai fi mare doctor, angajat de TPU sa dea raspunsuri la oameni pe aici.
Cind iti atrag atentia, ori te intreba daca tu esti doctor, in sfarsit ai aflat ca eu nu-s doctor, atit mai poti sa spui, de parca am spus eu ca as fi doctor laughing

E bine ca recunosc ca nu sunt doctor, dar cand am spus ca as fi? De unde ai tras tu aceste concluzii ca eu dau raspunsuri pe baza ca as fi de meseria respectiva?
Asa e cand esti clocit si vrei sa te bagi in sama, spui ca cacatu este miere laughing
Eu nu ma bag in sama, eu dau raspuns daca stiu ceva, banui ca de asta esti pe aici, TPU nu stiu sa fie ceva program d e TV la care doar sa te uiti laughing plus mai citesc ce spune unu altul, citedata mai aflu si ceva ce nu stiam, sau ce nu am citit, mai ma amuz la ce spune unu altul, mai iau de cate un de asta "destept" ca tine, care se baga ca musca in ****.
Nu iti convine ce raspund eu, ocoleste ce scriu, nu te forteaza nimeni sa citesti.
Vrei sa te bagi in discutie, fa-o civilizat, frumos, daca esti capabil de asemenea performante.
Daca tu vii si arunci cu rahat in mine, nu intorc si celalalt obraz, eu nu sunt Isus, sau Dzeu, asa ca raspund tot pe limba ta, altfel nu poti intelege.
Oamenii de aia lau omorit pe Isus chiar si imaginar sau fictiv, pentru ca nu au inteles nimic, degeaba intorci si celalalt obraz daca taranu e cufurit pe el, gandeste ca faci asta, sai mai dai si in partea cealalta laughing
Asa si tu, asa ca raspund ca si tine, sau ca cel care ma jigneste, c are vorbeste urat, doar asa ne putem intelege bine laughing