Ce vrei sa spui cu asta?
Femeia ti-a daruit un copil, n-o mai banui ca vrea sa te schimbe, ca nu la asta ii sta ei mintea.
Ajut-o cu treburile si cu copilul
Trimite-o la un salon sa se aranjeze
Asigur-o ca o vezi frumoasa, ca o iubesti
Fii tandru
Buna. Corpul se schimba treptat. Tremuratul in timpul actului/la sfârșit se asociază cu placerea. Unii zic ca ti-ai satisfacut iubita daca tremura, însă corpul se schimba, se obișnuiește. Nu e nici o problemă la nici unul dintre voi. Sau poate tremura din motive medicale. Poate o durea. Încearcă să vorbești cu ea, intreab-o ce a simtit in momentele respective
Avea orgasm! Fericitule!
Corpul unei femei trece prin foarte multe schimbari in timpul sarcinii si al nasterii. E firesc sa nu mai simta la fel, poate e stresata de felul in care arata, de copil, oboseala si de asta nu mai are orgasm.
De curiozitate, a nascut in Romania, tara cezarienelor?
A născut în România și a născut normal, nu știu ce să zic de orgasm în 5 minute o termin când vreau cum vreau doar să avem cearșaful impermeabil sub noi
Sper ca i-ai dat suficient timp sa se vindece.
Epizotomia e totusi o operatie, are nevoie sa se vindece 1-2 luni.
Păi nu fac atunci ce e, ca nu face ca vrea, nu se poate ține
La urma urmei, e treaba voastra cum va simtiti si cum va manifestati.
Dar eu zic ca sunt schimbarile prin care a trecut, de asta nu mai tremura.
Probabil ca o alta dimensiune a penisului o poate face sa revină la acel tremurat?
Omule ai influență asupra mea, am câteva întrebări, poate mă poți ajuta cu câteva sfaturi mâine în privat
Sigur, trimite mesaj. Iti mai trebuie vreo 2 raspunsuri pana treci la Senior si poti trimite mesaje.