(Scuze sunt fata)dar...(iti spun din propria-mi experienta)mai bine spune-i verde-n fata decat sa afle asta de la altcineva si sa se uite urat la tine.
Hai sa fin seriosi la 13 ani cati aveti voi nu cred ca stiti ce e aia atracti, la voi e doar "wow sa fim impreuna o sa fie "cul"". la varsta aia inca mai radeam cand vedeam 2 oameni cae se sarutau , deci probabil ca o sa rada de tine sau nu va zice nimic si le va spune prietenilor sau va accepta so ce ai de pierdut_
Nu, ești mică de ce să îți strici copilăria. În afară de a fi amică cu el altceva nu recomand. Asta înseamnă fără pupături și alte tâmpenii.
Daca tii mult la el eu zic sa-i spui direct ceea ce simti pentru el, fara frica, fara rusine fara nimic.
Spune-i direct ca sa un te mai tii singura sub intrebarea ''Oare ma place si el pe mine?''. Funda?
Daca il iubesti atunci spune'i fara sa-ti fie rusine...nu ai de ce sa fii rusinoasa..si daca sentimentele lui sunt la fel petreceti fiecare clipa cu el si profita la maxim! Asculta'ma bine ce zic...