(Scuze sunt fata)dar...(iti spun din propria-mi experienta)mai bine spune-i verde-n fata decat sa afle asta de la altcineva si sa se uite urat la tine.
Nu, ești mică de ce să îți strici copilăria. În afară de a fi amică cu el altceva nu recomand. Asta înseamnă fără pupături și alte tâmpenii.
Spune-i direct ca sa un te mai tii singura sub intrebarea ''Oare ma place si el pe mine?''. Funda?
Daca tii mult la el eu zic sa-i spui direct ceea ce simti pentru el, fara frica, fara rusine fara nimic.
Daca il iubesti atunci spune'i fara sa-ti fie rusine...nu ai de ce sa fii rusinoasa..si daca sentimentele lui sunt la fel petreceti fiecare clipa cu el si profita la maxim! Asculta'ma bine ce zic...
Hai sa fin seriosi la 13 ani cati aveti voi nu cred ca stiti ce e aia atracti, la voi e doar "wow sa fim impreuna o sa fie "cul"". la varsta aia inca mai radeam cand vedeam 2 oameni cae se sarutau , deci probabil ca o sa rada de tine sau nu va zice nimic si le va spune prietenilor sau va accepta so ce ai de pierdut_