Pai iubita ta chiar își dorește sa meargă la patinoar, din moment ce ți a propus și tu ai refuzat având frica asta, logic ca a ales o alta persoana.
Fiecare suntem diferiti și deci, unii prefera sa aibă prieteni de același sex cu ei, iar alții sa lege prietenii și doar prietenii cu persoane de sex opus, pentru ca se înțeleg mult mai bine.
Si eu am amice femeie la locul de munca si mai iesim la un pranz una alta. Daca esti intr o relatie inseamna ca nu mai ai voie sa interactionezi cu persoane de sex opus?
O las cu o singura conditie sa nu ma minta, daca se **** cu ala si imi spune nu ma deranjeaza dar daca imi ascunde e o problema, nu poti avea planuri de viitor cu cineva care nu e onest.
Personal iert si inchid ochii la tot mai putin la minciuna:
Sa fim seriosi, pentru mos e oportunitatea perfecta sa arda o tanara, ar duce-o cu zaharelul, i-ar castiga prietenia, azi patinoar, maine un film, poimaine un vin si tot asa. Daca sunt colegi de munca si ies destul de rar sa manance, sa se plimbe e ok dar daca iesirile astea sunt dese atunci lucrurile devin dubioase. Sunt barbat si stiu cum gandesc barbatii cand dau de o tipa atractiva, scopul principal e sa i-o tragi daca te atrage, mecanismul imi e cunoscut, vine involuntar. Mai dubios mi s-ar parea ca iubita mea sa accepte de prea multe ori compania unui alt barbat, acolo deja stii ca ceva scartaie. Daca nu o mai suport fiind o pacoste pentru mine il rog pe mos sa o ia de buna voie : ) ) glumesc, chill nu dati cu toporul.
Mi se pare ok sa iasa uneori dar in scopuri amicale, mi s-ar parea dubios daca iesirile se intensifica.
Am si specificat, doar "uneori", in locuri unde nu vrea el sa vina. Si oricum nu e bine sa iesi cu iubitul nonstop, sa stai bot in bot, ca intervine monotonia, obisnuinta si nu e ok. Ca si eu l-as lasa sa mearga cu cine vrea, atat timp cat e de bun simt si raspunde la telefon. Sa stii ca exista prietenii intre barbat si femeie, fara alt interes, sunt foarte rare, dar sunt. Pur si simplu din drag si apreciere. Nu zice nimeni ca nu poate exista atractie din partea lui, dar daca ambii sunt realisti, nu niste caini, totul e ok, nu inseamna ca nu putem comunica.
Nu e bine sa iesi non-stop cu el dar nici intalnirile cu altii sa devina o obisnuinta ca te p1si pe ea de relatie pana la urma. Trebuie impuse niste limite si asa e cel mai bine dar suntem oameni si mai incalcam limitele alea daca focul ne atrage sa zic asa.
Exista si prietenii intre barbati si femei dar de obicei nu exista atractie fizica prea mare intre ei : ) ) ca daca ar exista s-ar apropia mai mult. Ma, barbatii in varsta cand dau de tinere care ii atrag e ca si cum i-a prins Dumnezeu de picior, vor incerca orice macar sa vada daca ei inca mai sunt atractivi sau le mai merge vrajeala, presiunea cade pe femeie daca va ceda sau ii va da flit, barbatul de obicei incearca, daca ii iese inainteaza, daca nu ii iese persista, daca nici asa nu iese va fi cel care da flit si se orienteaza, cam asta e treaba.
Nu mi se pare nimic in neregula. E ok sa nu petrecem timpul cu partenerii daca nu ne dorim asta.Dar atunci nici nu ar trebui nici sa ne deranjeze daca acesta/aceasta merge cu prieteni sa se distreze.
De obicei tipul asta de fete pe care l-ai descris mai sus care nu se inteleg cu "fetele" dar se inteleg cu barbatii fac cele mai slabe partenere de durata care ajung de multe ori sa plece inseland, imagineaza-ti sa ai un tip sa spuna ca nu se intelege cu baietii si iese afara cu 6 amice, daca asta nu-ti da de gandit ar trebui sa-ti pui la indoiala sexualitatea pentru ca asta e semn de asexualitate si sociopatie daca nu simti nimic.
Eu sunt o tipa care nu are prietene. Mereu am incercat, dar s au dovedit a fi barfitoare, rautacioase ori nesincere. Sa nu mai spun ca multe sunt plictisitoare. (Cel putin eu nu am gasit ceva in comun cu majoritatea, sa discut, sa ma solicite) partenerele care insala sunt doar mincinoase si lase. Pot sa fie la fel chiar daca au doar prietene de sex feminin. Nu e un criteriu. Eu nu ies cu 6 barbati, am doar un amic mai apropiat pe care il consider ca un tata. In conditiile in care barbatul raspunde la telefon, imi prezinta amica si vad ca totul e ok si vad ca relatia noastra nu e afectata, ma linistesc. Daca barbatul ar cunoaste amicul meu in prealabil si ar vedea ca nu e problema si tot nu accepta sa ies, inseamna ca e nesigur pe el pur si simplu.
Fetele adora sa arunce vina pe partenerii lor fara sa-si asume minimul de responsabilitate intr-o relatie si sa arunce cu cuvinte precum "nesigur" sau alte fraze precum "ma controleaza, e toxic". Probabil ai pus intrebarea asta intr-un mod obiectiv ca sa nu-ti iei bash, si cand il acuzi pe el ca e "nesigur" pe el e total gresit, barbatii nu au incredere in alti barbati si oricat ai incerca tu sa-l convingi ca amicul ala de care zici e inofensiv mereu cand vei iesi cu el iubitul tau n-o sa-si poata sa-si scoata din cap ideea ca tipul ala va incerca ceva cu tine chiar daca are incredere in tine, conceptia ta e total gresita si iubitul tau are tot dreptul sa se simta cu musca pe caciuca tu facand fapte pe care nu ti le asumi si care ii distrug increderea in tine. E clar ca dinamica relatiei voastre nu e ok asa ca ai 2 variante, ori te desparti si iti asumi ca nu esti in stare sa ii oferi minimul de reasigurare iubitului tau si-ti cauti pe cineva mai permisiv ori te distantezi de amicul tau pentru a solidifica relatia, asta e un compromis care nu are variante de mijloc, ceea ce pare infricosator e ca tu il consideri pe acel amic ca pe un "tata", asta suna fucked-up grav, cum ar fi daca iubitul tau ar avea o amica pe care o considera ca pe o "mama"?
E nesigur, da, pentru ca nu are incredere in el, ca imi Este suficient, si nici in mine nu are incredere, ca daca ar avea s-ar gandi ca nu ma poate atinge nimeni fara acordul meu si daca ar incerca cineva, eu as pleca in urmatoarea secunda.
Daca nu imi asumam 'fapta', nu prpuneam sa il cunoasca, nici nu ii spuneam ca ma vad cu respectivul, nici nu il intrebam, nici nu ii aratam conversatiile cu amicul. Vezi ca acuzi fara sa citesti intrebarea/replyul.
Nu hotarasti tu dinamica noastra pentru ca nu ai idee cine suntem si cum suntem.
Pai cum sa il consider altfel?! Amant? E profesor si e extrem de inteligent, mereu a avut o vorba buna de zis. Imi poate fi tata avand in vedere diferenta de 25+ ani. Dar inteleg ca nu intelegi, poate n ai avut amicitii profunde vreodata, daca tu ai doar amicitii de pahar si de iesit in mall sau la gratar... Aia e.
Nici nu mai trebuie sa citesc bijectiile tale, esti victima grooming-ului fara sa stii si ascunzi asta sub umbra unei "amicitii" si-l acuzi pe iubitul tau fara sens pe niste chestii care sunt scandaloase inclusiv pentru toti viitori tai barbati din viata ta, am vazut nivelul tau, nu mai trebuie sa-mi bat capul cu tine iubitul tau ar trebui sa se apuce de testicule si sa plece din parteneriatul ala, ca relatie nu se poate numii
Unde l am acuzat? Vreau un copy paste.
Nu stii ce e grooming, bag de seama. Chiar asa consideri toate femeile? Niste femei fara ratiune care nu isi folosesc spiritul critic, sa inteleaga cand se vrea ceva de la ele si cand nu? Pacat.
Si vezi ca tu esti victima propriilor tale bias uri si frustrari proiectate pe altii. De asta incepi sa jignesti o straina pe net. Gandeste cu mintea, nu cu testiculele, ca tot le ai mentionat. Si nu cu frazele inghitite si scuipate de la coachii #alpha de pe YT. Vad ca mi ai dat ignore, ca discutia nu puteai sa o duci, dar poate ma deblochezi si vezi raspunsul asta aici.