| angelina_2665 a întrebat:

Ai iubit vreo data pe cineva? la citi ani a fost prima dragoste? happywinking

15 răspunsuri:
| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Iubire sincera, si matura doar la 17hee hee... Asa sa ma indragostesc, am patit-o de nenumarate ori: cand eram mica de tot-iubire infantila, de copii, apoi m-am indragostit asa- ci fluturasi si altele laughing...si acum la 18 iubesc din suflet; si e cea mai complicata dragoste, atunci cand si suferi

| pwp a răspuns:

La gradinitabig grin

| angelina_2665 explică:

La 12 ani)))

| MyChemicalRomance a răspuns:

Da, prima dragoste si cea mai "mare" a fost de la 10 ani, si ink imi plc de acea persoana (am 14 ani), mie ink imi trermura picioarele cand l vad sad

| AmoreSpeciale a răspuns:

Da am iubit si iubesc inca acea persoana.cred ca aveam 15 ani cand m-am indragostit.dar tu?:* :X

| filipm2001 a răspuns:

Dragostea o percepi altfel la fiecare varsta. Cat am fost adolescent am fost si eu indragostit lulea si ziceam mereu ca iubesc cand imi placea de cate o fata. Mi-am dat seama ce inseamna iubirea dupa ce am umblat cu o fata 4 ani, si de abia dupa ce ne-am despartit. De atunci m-am mai indragostit de multe ori, dar am stiut ce inseamna iubirea si nu s-a mai intamplat.
Prima dragoste "ireala" pot spune ca a fost la gradinita sau prin clasa a 4-a. Ce adevarata, pe la 24winking
Bucura-te de fiecare fluturas cand apare, ca e un sentiment frumoswinking

| M a răspuns:

La 12 ani m-am indragostit profund de un baiat suuper hot. pe vremea aceea el avea 16 anilaughing

| winchesters a răspuns:

Da si acum iubesc;]]
Prima mea iubire.pe la 12 ani thinking

| CarmenMarton a răspuns:

Nu pot sa zic ca a fost o iubirewhistling... mai bine zis a fost simpatie, pe la 14 anihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 5 ani el era cl a1a eu eram grupa mare oh ce iubire de copil dar el nu ma placea eu si acum il mai ador am 14happy

| TaKeNN a răspuns:

La 5 ani la gradinitalaughing)))

| mitzaETS a răspuns:

La 9 ani:X

| Edy_5180 a răspuns:

La 12 ani. Funda?

| Overdose_3426 a răspuns:

Da prima mea dragoste a fost la varsta de 13 ani si am stat cu aceea fata 1 an Numele ei a fost Aidabig grin

| manutza97 a răspuns:

9 anisori laughing