| Ocurioasa a întrebat:

AIci chiar dau funda love struck! Voi cum va surprindeti partenerii in pat? Sau baietilor, cum v-ar placea sa fiti surprinsi in pat? Ceva ideei pentru surprize de genu? Sau care a fost cea mai nebuneasca experientza in pat? Ce v-a placut cel mai mult >:? ...Cum spuneam dau funda pentru raspunsu cu cele mai multe idei >>love struck::

Răspuns Câştigător
| Ioana380486 a răspuns:

Mai intai de toate. invita-l la restaurant. eu uite cum am procedat: am mers aman2 la restaurant si in timp ce asteptam sa ne aduca comanda, el se juca cu fusta mea laughing ma roog. neam giugiulit p acolo in restaurant, am urcat scarile hotelului cu fusta in mana si in chiloti. apoi cand am ajuns in camera de hotel, am pus repede lumanari pe jos, prezervativele p pat, o mel in surdina si... hakey pankey party. ma mir cum de am avut curaju sa scriu asa ceva. daca vede prietenu meu laughing) are ce rade de mine

7 răspunsuri:
| DaxaRe a răspuns:

O lenjerie de la sexshoprolling on the floor lumanari spuma rolling on the floor

| EdiEdy a răspuns:

Doamnelaughing)

| anonima1995 a răspuns:

Pentru a-mi surprinde partenerul imi place sa preiau initiativa. Am avut parte de multe experiente nebunesti... Si nu doar in pat, ci si pe covor, in masina, in padure, pe malul unui rau...

| xXcostiXx a răspuns:

Pai eu as vrea sa fiu surprins cu o lenjerie sexy ceva lumanari un bicirolling on the floorceva na acum faci cum vreirolling on the floor))))

| Emita1998 a răspuns:

Pai eu as vrea sa fiu surprins cu pusca de la cs in cap!laughing)laughing

| fffandreeea a răspuns (pentru Emita1998):

Te surprind euhappycu un hslaughing

| Emita1998 a răspuns (pentru fffandreeea):

Dalaughing