Este exact cum zici. Clar ca nu este o tipa pe care sa o tii acasa. Sau daca vrei, o trimiti la produs. Probabil ca vrea sa o puna si cu tine Daca nu esti intr-o relatie stabila, nu vad de ce nu ai incerca. Numai sa te tii tare, ca assta are experienta si s-ar putea sa vezi in pat ce n-a vazut Parisul!
Crede ca daca a reusit atunci, sigur v.a mai reusi. Daca jignesti prea mult o fata, s.ar putea sa nu ii mai pese de asta, sa creada ca asta iti e obiceiul, sa te catalogheze drept "badaran", nu o sa mai ia in serios ceea ce zici si faptul ca tu zici din suflet si de prea multi draci chestiile astea, o sa creadaca zici fiindca ai o educatie proasta. Degeaba o jignesti. Ca sa o enervezi da.i tu block peste tot sa rupeti iar orice legatura!
Nimeni nu rezista oricat la insulte dar trebuie concepute cu cap. Insultele in termini obsceni sunt de regula ignorate, cel caruia li se adreseaza stie ca este o reactie la ce s-a intamplat. Insulta trebuie sa se refere la un adevar care doare, sa transmita o imagine foarte puternic negativa, preferabil cu o tenta de bataie de joc si sa fie formulate in cuvinte acceptabile in societate.
In ultimul timp foarte putine adevaruri dor deoarece cei mai multi dintre oameni refuza sa isi vada propriile defecte si astfel, defectele pe care le vezi tu, cel din exterior sunt concepute de persoana in cauza ca fiind pur si simplu niste aberatii. Si n.au cum sa te insulte niste aberatii, nu? Poate asa e si tipa despre care zice baiatul. Si cred mai mult ca sigur ca asa e din moment ce o jigneste de atatea ori si nimic...
Buna
Tu ti-ai pus intrebarea daca mai ai sentimente pentru ea? poate nu ti-ai scos-o din suflet tocmai pentru ca a fost prima fata din viata ta, chiar daca nu a fost implicata o relatie sexuala.
Daca ea si-a batut joc de tine, chiar crezi ca toate fetele sunt la fel? nu trebuie sa gandesti asa, daca mergi pe aceasta varianta, nu ai sa ai un suflet pereche langa tine never.
Daca acea fata te-a cautat, poate a facut-o din lipsa de ocupatie/poate a facut-o din respect pentru ce a fost in copilarie/nici macar nu ai continuat jocul sa vezi pana unde merge si ce ganduri are si ai jignit-o.
Tu pana la urma de ce esti suparat pe ea? ca te-a cautat si ti-a rascolit amintirile? ori ca te-a sters din lista?
O zi buna sa ai
Fii atent! daca ea ii asa cum ai descris-o tu mai sus si din cate am citit ai o parere cat se poate de proasta despre ea,nu inteleg de ce o mai ti de vorba? eu nu cred ca putem tine la cineva si in acelasi timp sa ii si urim intr-un fel,nu? Totusi cred ca iti place de ea intr-un fel in care nu vrei sa iti recunosti nici tie insuti.
Ea poate crede ca te poate manevra,din cauza ca de cate ori vrea sa vorbeasca cu tine tu ii dai si sansa si ocazia.
Daca vrei cu adevarat ceva de la ea,incearca cat esti in tara,daca nu pur si simplu nu ii mai motive sa te caute, ca si ea exact cau cred eu acum crede: "Ba, asta din moment ce inca ma mai tine de vorba dupa cate i-am spus inseamna ca eu ii pot lua mintile!".
Si sincer, dupa cate ti-a spus asa fara rusine, lasa-o frate sa se duca dupa aia care o vor asa.
beausingurlamasamea întreabă: