Faptul ca nu ai sangerat nu are nici o semnificatie, 20% din femei nu sangereaza la edzvirginare.
Sigur ca poti ramane insarcinata de prima data, ed altfel riscul ed sarcina este maxim la dezvirginare fiindca se pot produce ovulatii spontane.
Pai daca nu s-a terminat actul si nu a avut el orgasm nu ai cum sa fii insarcinata, si plus de asta sunt persoane care incearca sa faca copii iar barbatii ejaculeaza inauntru si tot nu iese din prima... deci, ai 99% sanse sa nu, oricum daca nu s-a terminat el sansele sunt nule...
Da dar dupa cum mi-a zis prietenul el nu a ejacuat in mine doar se teme ca in lichid sa ramas ceva spermatozoizi si sa nu duca la sarcina da cum ziceti de la lichid e poate sa ramii insarcinata? e deja a 2 saptamani dupa presupusul act si nu am nici o simptoma ca si cum dureri de sini doar pur si simplu nu mi sa inceput menstruatia inca luna aceasta (drept fapt e ca nu mi se incepe pe aseeasi data mereu)
Pai da el zice ca a impins penisul de 2 ori si a inceput durerea la mine si am terminat...da oricum multe ginduri apar si ne temem?
Exista o regula care zice ca nu ai cum sa ramai insarcinata din prima ementionata in codul penal.glumesc, normal ca poti sa ramai insarcinata daca a ejaculat sau chiar daca nu,exista lichidul pre-ejaculator sau prespermatic care are rol de a lubrifia traseul uretrei inaintea ejacularii, care in mod normal nu contine spermatozoizi, dar daca el a mai avut o ejaculare inainte(chiar cu 2 zile in urma)e posibil sa contina si spermatozoizi.mergi la farmacie si ia un test de sarcina, daca nu a ejaculat sansele sunt mult reduse
Pentru ca prietenu incapatinat si am fost dusa de val,.da el nu a terminat actul doar de 2 ori o impins ca la mine o apaut durerea... e posibil?
Pentru ca fost dusa de val...nu prea cred daca el doar o impind de 2 ori na ejacuat in mine pentru ca nish nu mai atins macar himenul
Daca e genul care se termina inainte de a incepe... posibil sa da daca nu, poate ai noroc.
Dumnezeule, data viitoare cand postezi o intrebare, un raspuns, asigura-te ca ai scris cat de cat corect! Si te rog, nu da vina pe graba. Ai postat o intrebare, ai pretentia ca oamenii sa aiba rabdare sa citeasca ceea ce ai scris, deci poti sta si tu 5 minute sa te chinui sa scrii cat de cat corect!
Intrebarea e cum e, dar raspunsul asta e pur si simplu dezastruos!
Acum, revenind la subiect, cum adica nici nu a atins himenul daca a impins de doua ori? Data viitoare protejati-va...
Pai si nu a ramas suparat dupa ca a ramas neterminat?
nu ai cum sa ramai doar daca el a ejaculat, iar daca el nu a simtit fiori prin penis atunci nu i-a venit, plus de asta, cred ca stii cum arata sperma... iti dadeai seama instant ca i-a venit cand scotea.
Prea multa frica dar e ok ca nu e lumea indiferenta
Eu am ramas insarcinata de la primul contact sexual, cel mai sigur e sa-ti faci un test, asa scapi de griji
Eu cu sotul avem de acum 1 an jumate de cind facem dragoste si nu ne protejam dar nu ejaculeaza inauntru si parca e tot ok.nu te teme, nu ai ramas insarcinata.
Adica doar a incercat sa si-o vire.nu ja jucat scos intrat de 2 ori :d intelegi eu nu am simtit nimic...doar nihste dureri enorme pentru ca stiam ca e nu ne protejam...si sa incetat
Data viitoare lasa-l sa-ti ejaculeze in gura sa nu fie pericol.numai sa nu inghiti ca ramai insarcinata cu gemeni!