Vezi ca există un site www.fanteziierotice.ro și poți să-ți bagi poveștile acolo.
Ia-l cu tine și pe ăla care tot spune pe aici că o are de 18 și vrea să-i confirme lumea că e tare. :))
Cam ciudata toata treaba asta...sora ta vitrega face cu nonsalanta unele gesturi pe care in mod normal nu e ok sa le faci mai ales intre rude. Nu stiu daca isi da seama exact ce face. Parca ar vrea sa te seduca intr-un fel. Fii ferm cu ea si explica i ca nu e ok deloc comportamentul ei si trimite o sa doarma in camera ei.
Deci,ai intrebat ce as face de as fi in situatia ta, nu neaparat sa fiu TU, ci sa fiu eu in situatia ta
Bai, as ***-o pe sora'ta prin colanti, ii fac gaura direct.
Man, te riști rău de tot. Groaznic de rău. Tot ce a spus de sor'sa în povestea asta e că are 1, 85 m dar n-a spus cum arată. Dar după cum descrie că e terorizat și n-are loc de ea în pat și când și-a dat chiloțíi jos să o pozeze el era să leșine, în mod sigur are vreo 120 de kile.
Așa că nu încerca să faci chestia pe care ai zis-o că mai avem nevoie de tine pe aici.
A inceput sa imi para rau ca raspund la unele intrebari, mi-e scarba pe moment, las un raspuns apoi cand intru aici ma simt aiurea ca am bagat in seama asemenea oameni
Da ai dreptate cu teoria asta, retrag ce am spus, a fost total negandit
Daca este adevarat ce spui, dar ma indoiesc, sora ta vitrega vrea sex.Dar locuiti fara parinti? Parintii va indeamna sa dormiti impreuna sau ce? Pe ce site ai citit asta?
lucyaneya întreabă: