| SimoP99 a întrebat:

Ajutați-mă, vă rog, să nu înnebunesc! Mă simt ca la 14 ani laughing)) Deci am vorbit cu un tip vreo câteva luni, daaar la început nimic serios, aveam amândoi relație, iar între noi era strict ceva ce ținea de muncă (îmi era client). Pot spune ca eram prieteni oarecum. Ulterior ne-am mai apropiat, am împărtășit tot felul de chestii, existau apropouri între noi, glume drăguțe cu subînțeles etc. Chestia e ca eu am aflat abia după câteva luni ca el are relație pentru ca din felul în care se comporta cu mine nu aș fi zis asta vreodată. Precizez din nou ca aveam relație și nu băgam de seamă, dar am rămas surprinsă când am aflat. Ulterior am ieșit fiecare din relații și au început să existe mai multe glume, mai multe apropouri, mai multe persoane care ne "împingeau de la spate" să facem ceva pentru ca era vizibil ca există atracție. Eu mereu am zis ca nu pot să fac primul pas, iar el spunea ca îl bag foarte tare în ceață prin ceea ce spun/fac. A încercat de câteva ori să mă invite să ieșim, dar deșteaptă de mine a refuzat ba pentru ca nu ii plăcea localul, ba pentru ca nu ii plăcea filmul etc laughing)) într-un final am ajuns sa vorbim despre ce simțim, mai mult eu totuși, știa ca îl plac și ca imi doresc să încercăm și părea foarte încântat de asta. La câteva zile am aflat ca el se vedea deja cu cineva și atunci am rupt tot. Am încercat să am o discuție cu el în care mi-a zis ca nu e nimic între noi, ca erau doar niște glume șamd. Înainte să se ajungă aici noi ne făcusem cumva niște planuri, ziceam ca am vrea să mergem în locul x, să facem anumite activități. Primele lucruri pe care le-a făcut după discuția noastră au fost să se posteze cu acea fată făcând exact lucrurile despre care vorbeam noi. Eu îmi văd în continuare de viața, dar e normal dupa toate astea să fie primul care se uită la story-urile mele? Dacă postez ceva acum în maxim 5 minute vede. Dacă ies undeva sunt șanse foarte mari să dau de el în acel loc, cum s-a și întâmplat. Nu mai comunicăm deloc, nici nu s-a întâmplat nimic între noi pentru ca s-a oprit totul înainte să înceapă laughing dar sunt eu nebună sau de ce pare să fie în continuare interesat de ceea ce fac?

8 răspunsuri:
| SimoP99 explică:

Btw omul are 30 de ani laughing)

| RoCkKiD a răspuns:

Deci l-ai refuzat si dupa si-a gasit-o pe alta? Sunt socat.

| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat i-ai arata ca nu esti interesat prin refuzuri, barbatul s-a retras si si-a vazut de viata lui, ceea ce mi s epare foarte nromal, fiindca nu poti sa te comporti ca un copil mic si sa vrei in continuare joaca cu un barbat.
Gata, s-a terminat, barbatul ala are deja pe altcineva ceea ce si tu ar trebui sa faci, cu altul.

| XXXAlinXXX69 a răspuns:

Cred ca s-a dat pe cârnați, sigur a gasit un homalau si acum se coțăie în pat. Întrebarea este care dă gol și care stă în poartă.

| wildthing a răspuns:

Nu inteleg mare lucru, nici din comportamentul lui, nici din al tau...dar poate incearca sa te faca geloasa.

| Javva a răspuns:

Exemplul de panaramix clasică care e sătulă de monotonie și un gagiu macho man homewrecker, păcat de generația asta că schimbă partenerii mai rău ca pe șosete

| ania a răspuns:

Inseamna ca tipul s-a obișnuit să fie duplicitar, poate asa au fost unul sau ambii părinți. Înseamnă ca daca ai fi fost tu iubita principală ar fi cautat cel mai probabil si alte aventuri macar emoționale. S-o fi consideran ceva mascul alfa care are dreptul la mai multe deodată.
Ai fi mai fericita daca te-ai ruga Tatalui nistru ceresc ca la timpul pe care El il cknsidera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.

| Yaosenkhuru a răspuns:

Recomand sa intri peste el in casa, sa te pui in genunchi si sa zbieri din toti planii ca il doresti CARNAL!