Va puteti cunoaste mai bine inainte sa va combinati. Sunt multe persoane cu un fizic frumos dar cu restul varza, si nu merita. Cineva te va atrage cu adevarat doar dupa ce vei cunoaste persoana bine, oamenii nu sunt asa cum iti imaginezi cand ii cunosti imediat. Distreaza-te responsabil!
Asta imi aduce aminte de un film vazut, dar ma abtin. Draga, tu alegi care este mai potrivit, dar sa nu faci prostia sa te culci cu amandoi, este pacat de moarte. Noroc!
Si la mine la fel. Ei sunt gemeni . Sunt diferiti si prima data ma certam cu unul si cu celalat ma placeam. Dar acum totul a facut Buf... Din cearta am dat in zambete. Iubesc personalitatile lor, sunt complet diferite. Unul mai nebun ( in sensul bun ) dar cum zice el "nu am succes la fete si nu o sa am" si vorbeste sincer, pentru ca nu este roman! Glumesc. Iar celalat are succes la fete, ca sa zic asa, si mai si invata. Ciudata combinatie, nu? Deci? Aleg unul sau pe nici unul? Va rog ajutati-ma!
Dragamea, cunoastei mai bine si apoi decide cu care vei ramane. nu da cu presupusul ai putea sa te arzi. bafta si noroc
Daca vrei ne cunoastem noi:) unde stai?
glumesc bine poate putin pai bagate in seama cu ei ce-i asa greu intreabai unde invata sau chestii din astea sau sa te ajute cu calculatoru