| cristina4you a întrebat:

AJUTOR! ajutati.ma vreau sa stiu ceva! Eu am 15 ani impliniti in octombrie iar prietenul meu are 19 imedeat face 20 anul care vine. mama mea este plecta in Italia de 12 ani ( ma rog a mai vent pe acasa an de an) iar acum a aflat de pr meu si vrea sa vina in tara sa ma duca la ginecolog si mi-a zis ca daca nu o sa mai fiu virgina il duce pe alex( pr meu) la politie. Eu in urma k cateva luni m-am culcat prima oara cu un baiat care avea 19 ani eu pe atunci aveam 14 ani jumatate! vreau sa stiu urgent cine se pricepe sa ma ajute cu intrebarea: Daca vine acum mama in tara si se duce la politite, cine o so incurce pr meu sau cel din naintea lui. Va rog ajutati-ma k un raspuns si cu un sfat si fara caterinca! pls multumesc

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Mama ei nu are dreptul sa o judece avand in vedere faptul ca din 15 ani de viata ea a lipsit 12! acest copil-pentru ca e un copil nu a avut nici suport emotional, nici modele de urmat. ce putea sa ajunga? daca isi dorea ca fata ei sa fie cuminte trebuia sa stea langa ea si sa-i ofere afectiune si educatie. nu poti sa te duci la un copil practic abandonat si sa-i faci morala ca de ce a ales anumite modele in viata si nu pe tine care l-ai abandonat. nu spun ca e bine ca la 15 ani a avut deja experiente sexuale cu 2 barbati, dar mare parte din vina ii revine mamei, era datoria ei de parinte sa o invete ce e bine si ce e rau in viata!

20 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Seby90 a răspuns:

Pretenu tau, dar tu esti si retardata si curva. GG, 14 ani si ai 2 de 19.

| Roxana121 a răspuns:

Ambii pentru ca esti minora.

| Azµre a răspuns:

1) Ești o tută! La 14 ani tu ai făcut sex!
2) Bine îți face maicăta!
3) În locul ei, de a depune plângere împotriva celor doi, eu te-aș fi bătut de ți-ar fi ieșit sexul prin urechi!
Copil fără părinți! Prost crescut și prost educat! Asta ești domișoară!

| RazvanRms a răspuns:

Tu o sa ajungi o mica-mare zdreanta care o sa faci si cu prietenul tau si cu prietenii lui de o data, lasa-l nu e de tine cauta 1 de varsta ta, si referitor la intrebare daca depune plangere poate sa-i duca in tribunal si sa le faca dosar penal in cel mai rau caz.

| neutrino a răspuns:

Amandoi, impreuna cu tine.

| Pufffx a răspuns:

Primul dar trebuie sa ai martor o dovada sau sa il faci pe el sa recunoasca acu in ziua de azi daca ai bani de costi la loc da te costa cam vreo 5 milioane si asta se face numai pe baza unei semnaturi loate de la o persoana majora.

| bogdanelutzu a răspuns:

Ba Cristina du-te si avorteaza si ai scapat

| ℓσνє a răspuns:

La 14 sa faci asta deja...
N-o sa se stie care a fost, deci cred ca ii va lua pe amandoi. Si, bineinteles, si pe tinewinking.

| 1112 a răspuns:

. Termina cu raspunsurile astea! Daca faca a considerat ca e pregatita atunci, lasati.o! E treaba ei, e viata ei sexuala! Nu a voastra!
. Nu stiu ce sa zic. Ar trebuii sa stai de vorba cu mama ta si sa ii explici totul frumos. Ca il iubesti [ daca il iubesti ] si ca tu ai crezut ca esti pregatita. Altceva nu ai ce face. Daca minti o sa iasa si mai rau. Succes.

| 1112 a răspuns:

. Si cred ca acel baiat o sa o incurce. Daca el a fost. Prietenul tau nu a facut nimic, asa ca nu are de ce.

| Seby90 a răspuns:

Voi sunteti dobitoci, ma-sa nu stie de tipu celalalt de 19 ani, daca se duce la politie nu are nici o proba impotriva lui, pica prietenul, logic ca e de vina. Si chiar si atunci nu are ce rahat sa pateasca, ca nu are dovezi decat acuzatia lu ma-sa.

| Abraxos a răspuns:

Iti spun eu cum sa rezolvi.Iei un cutit si til infigi in cur. Dupa ce ai facut asta o sa iti dai seama ca la 14 ani nu e o varsta potrivita pentru a iti incepe viata sexuala. Daca nu ti-ai dat seama eu zic ca parinti tai sa te sterilizeze ca sa nu se trezeasca cu vreo 20 de copii cand implinesti 16-17 ani

| cristina4you explică (pentru bogdanelutzu):

Nu sunt insarcinata!

| cristina4you explică (pentru Azµre):

1 nu ma judeca, gresit, habar nai u prin cate am trecut in viata asta pana la varsta asta 2 eu am fost pregatita pentru acest pas important din viata personala in care nu ar trebui sa te bagi k raspunsuri idioate 3 da ii dau drepate mamei pentru tot ce am facut, dar ea nu a fost langa mine niciodata 4 cu bataia nu rezolvi nimic 5 eu nu am ce sa patesc, doar prietenul meu, pe nedrept pentru ca el nici nu m-a atins! multumesc s sper sa nu mai vi cu comentarii idioate, ar fi cazul sa fim mai buni unii cu ceilalti nu sa comentam.

| cristina4you explică (pentru adiuseri):

Multumesc mult!

| cristina4you explică (pentru Seby90):

E numai unu cu prietenul meu actual nu am facut nimic

| Azµre a răspuns (pentru Oana92):

Nu e o scuză. Și chiar dacă, ar fi bine ca acu să realizeze anumite lucruri și să renunțe la relațiile cu băieți cel puțin până la 18 ani! Poate în felul acesta va reintra și ea pe traiectoria corectă.

| Azµre a răspuns (pentru cristina4you):

Domnișoară în primul rând dacă ai fi trecut prin multe în viața dumitale nu ai fi făcut pasul acesta. Iar faza cum, că prietenul tău nu ar trebui să aibă de suferit, te înșeli amarnic: Ce adult că nu-l mai pot numi copil la vârsta de 19 ani stă cu o fetiță de 14-15 ani?! Este imoral ceea ce face și de aceea ar trebui să plătească cu vârf și îndesat! Înainte de toate ar fi bine să=ți revizuiești comportamentul și viața! Ai 15 ani, ai tot timpul din lume să îndrepți greșelile pe care le faci.

| MitroKta a răspuns (pentru Azµre):

laughing Lasand aspectele care conteaza aici, trebuie sa recunosti ca da raspunsuri destul de cerente pentru varsta ei(ma refer la primul schimb de replici intre tine si ea)- deci, ma gandesc ca e destul de posibil ca ea sa le fi sucit mintile celor doi- aici ma refer la ultimul tau raspuns. Nu cred ca e deloc cu capul nori.
P.S. Sa nu crezi ca ii iau apararea. Dar nici nu o condamn.