Mi se pare o decizie inteleapta faptul ca te-ai despartit de el. Nimeni nu vrea un partener care sa-l "sufoce". Parerea mea este ca ar trebui sa va intalniti odata la un suc sau ceva asemanator si sa incerci sa ai o discutie serioasa cu el. Ii spui unde a gresit, ca nu mai simti nimic pentru el si prin insistentele lui nu face decat sa te indeparteze de el. Incearca sa-i explici ca nu veti mai fii impreuna dar ati putea ramane prieteni ( desi experientele mele m-au invatat ca e bine sa nu mai tii legatura cu genul asta de persoane ). Eu asa as proceda in locul tau dar tu stii cel mai bine ce si cum. Succes!
Chiar are dreptate andreirenunti la baiatu` care te iubeste pentru altu
Doamne ce Oameni
Nu iti dai seama ce pierzi! Cine stie cand o sa mai gasesti unul ca el, daca o sa mai gasesti.
Nu te mai vrea prostule.renunta :@Zambeste iar si priveste putin. Orice pahar jumate gol mereu e si jumate plin
Nu chiar toata lumea.Cum a spus ovilacul"nimeni nu vrea un partener care sa-l sufoce"
Esti o beep, cum ma sa te desparti de el ca e sincer si are incredere in tine? Si vrei sa scapi de el, iesi naibi de aici.