Sunt pastile negre se mai numes carbuni eai un pahar cu apa farimi pastila aia in apa si le dai in gura cu lingura apa cu pastila farmitata.me ciinele meu la ajutat...bafta
` Du-ti animalele imediat la veterinar! Ca ei stiu ce sa faca
Multt success!
Incerca cu lapte... sper sa functioneze.si apeleaza repede la un veterinar intre timp:* imi pare rau
Lapte si paine din abundenta daca nu mananca infigele pe gat
PS poti inmuia painea in lapte ca sa le manance mai usor
Pune-i imediat sa bea apa cu sare si daca nu vor forteazai nu te speria daca fac spume la gura asta inseamna ca a avut efect si atrava iese din corp la cainele meu cand a manact otrava a mers! Asculta sfatul meu! Laptele nu e o sulutie!
Nu mai sta şi contactează veterinarul!
Şi apropo de categorie...Hobbys and pets era pusă de decor?
Nu nu e pusa de decor dar pe Hobbys and pets n sunt multi vizitatori iar pe dragoste si sex se raspunde mlt mai repede
Apropo din cate am vazut majoritatea intrebarilor tale sunt use la dragoste si sex de si nu aveau nici o legatura cu asta
Daca nu este prea tarziu, da-le lapte, toarnale pe gat daca nu pot se bea singuri. sper sa-ti fie de folos
Catelusa mea a gasit diazepamele mamei. A mancat un 10 pastile. Am dus-o de urgenta la medic si a scapat. Acum au trecut 4 ani de la acest nefericit eveniment si este bine si sanatoasa. Sper sa ii duci si tu la un veterinar cat mai urgent