anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! am nevoie repede de un raspuns cainele si pisica mea au fost otraviti dar inca nau murit ce sa le dau sa le treaca scuzati categoria e cea mai folosita si am nevoie de ajutor

Răspuns Câştigător
| hubbaxD a răspuns:

Sunt pastile negre se mai numes carbuni eai un pahar cu apa farimi pastila aia in apa si le dai in gura cu lingura apa cu pastila farmitata.me ciinele meu la ajutat...bafta

14 răspunsuri:
| angel09 a răspuns:

Incerca cu lapte... sper sa functioneze.si apeleaza repede la un veterinar intre timp:* imi pare rausad

| Scarecrow a răspuns:

Daca nu este prea tarziu, da-le lapte, toarnale pe gat daca nu pot se bea singuri. sper sa-ti fie de folos

| GEORGEMSU a răspuns:

Dale otrava ca sa le treacalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai sta şi contactează veterinarul!
Şi apropo de categorie...Hobbys and pets era pusă de decor?

| perryornitorinca a răspuns:

Lapte si paine din abundenta daca nu mananca infigele pe gat
PS poti inmuia painea in lapte ca sa le manance mai usor

| SuPrAaDoZaaDeViSe a răspuns:

Poti sa te duci la veterinar.

| xKaяikatuяix a răspuns:

` Du-ti animalele imediat la veterinar! Ca ei stiu ce sa faca happy
Multt success!

| Soonia a răspuns:

Pune-i imediat sa bea apa cu sare si daca nu vor forteazai nu te speria daca fac spume la gura asta inseamna ca a avut efect si atrava iese din corp la cainele meu cand a manact otrava a mers! Asculta sfatul meu! Laptele nu e o sulutie!

| vicenza a răspuns:

Catelusa mea a gasit diazepamele mamei. A mancat un 10 pastile. Am dus-o de urgenta la medic si a scapat. Acum au trecut 4 ani de la acest nefericit eveniment si este bine si sanatoasa. Sper sa ii duci si tu la un veterinar cat mai urgent

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu nu e pusa de decor dar pe Hobbys and pets n sunt multi vizitatori iar pe dragoste si sex se raspunde mlt mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Apropo din cate am vazut majoritatea intrebarilor tale sunt use la dragoste si sex de si nu aveau nici o legatura cu asta

| Denysa2012 a răspuns:

Lapte mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multimesc au scapat animalutele mele chiar au inceut sa manance le-am dus la veterinar si am avlat ca au luat 20 de pastile de ospen de 1500

| Piisiiiii a răspuns:

Mergi la un veterinar. El te poate ajuta cel mai bine.