anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! Deci am facut-o cu prietenul meu de 5 ori pana acum.de pe 2 februarie pana acum.PROTEJAT de fiecare data. De fiecare data am simtit ceva umed pe...penisul luilaughing.Nu stiu daca m-a atins prea aproape fara prezervativ.Sunt intr-o stare foarte ciudata. De ieri imi curge un fel de menstruatie,dar totusi e prea rapida, trebuia sa imi vina pe 3, luna viitoare,si e ciudata, e mai inchisa la culoare(maro) si nu curge asa mult ca la o mentruatie normala. Mentionez ca am facut-o pe 2 pentru prima data,si prietenul este sigur ca a avut grija. Nu stiu ce sa mai cred,nu am luat nici o pastila,nu am luat nimic, voiam sa fac un test de sarcina dar mi-e frica big grin. Un sfat va rog.

Răspuns Câştigător
| justgabriela a răspuns:

Daca abia ti-ai inceput viata sexuala,eu zic sa mergi la ginecolog, nu stiu cati ani ai,dar poti sa fi facut o mica "rana pe col" nu vreau sa te sperii,dar ea provoaca sangerari in interior, poate de la prezervative care nu ti-au priit, nu stiu, sau poate din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala s-a creeat o dereglare hormonala, si ti-a venit menstruatia mai rapid, toate sunt posibile, dar eu zic sa te linistesti, nu ai motive mari de stres.
oricum du-te la ginecolog, cu prietenul tau, cu mama ta, cu prietena, fara teama si jena, ca sa te linisteasca!
numai bine!

16 răspunsuri:
| DiazAndreea a răspuns:

Dc sa iti fie frica sa faci un test? daca il faci ramai fara dubii si te linistesti. cum adica tu nu ai vazut daca a pus prezervativul sau nu? daca te-a atins dupa ce si-a pus prezervativul ceea ce ai simtit umed a fost lubrifiantul de pe el. daca ati folosit prezervativ pe tot parcursul actului sexual nu i dc sa iti faci griji. dar trebuie sa fie sincer cu tine da l-a folosit sau nu pentru ca, cateodata unii baieti iti mai fac si surprize. bafta

| blondyna9o a răspuns:

Ia-ti inima in dinti si fa un test de sarcina... daca acesta iese negativ, din nou ia-ti inima in dinti si du-te la un ginecolog. Nu e de jucat cu lucrurile astea happy Dai fundita?

| july00 a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina.

| Felys a răspuns:

Menstruatia nu este mereu la fel, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, dar pentru linistea ta sufleteasca poti sa iti faci un test de sarcina, dar nu prea cred ca ai motive sa te temi

| Parintele a răspuns:

E prea devreme pentru un test de sarcina. Mai bine mergi la ginocolog pentru problema cu scurgerea aceea ciudata. Odata ce ai inceput viata sexuala si mersul la ginecolog este obligatoriu.

| mona a răspuns:

Eu cred ca iti faci griji degeaba, cred ca ti-a venit menstruatia mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Cum adică "Nu stiu daca m-a atins prea aproape fara prezervativ."?!
Păi spuneai la început cum că"am facut-o cu prietenul meu de 5 ori pana acum.de pe 2 februarie pana acum.PROTEJAT de fiecare data."
Nu eşti sigură pe tine deloc, mama mia!
Fă-ţi un test de sarcină pentru siguranţa ta.
Te pup!

| Emilian65 a răspuns:

Umezeala de pe penisul lui este de la tine, domnisoara.

| Emilian65 a răspuns:

Umezeala de pe penisul lui este de la tine domnisoara.

| Kamikaze57 a răspuns (pentru DiazAndreea):

Tu ai cea mai mare dreptate... Ascult-o pe ea!

| ZoMbiie a răspuns:

laughing Am spus eu aiurea. am simtit ceva umed pe penisul lui inainte sa puna prezervativul..adica nici nu era in erectie completa. Si a atins prin zona ...nu stiu daca a ajuns prea aproape de "my private zone", nu pot spune altfelbig grinlaughing

| Maddutzakiss a răspuns:

Stai linistita ce ai simtit tu pe penisul lui a fost lichidul acela care "curge" cand se excita ca si la noi fetele iar cu menstruatia de obicei vine asa inchisa si putina cand esti racita jos dar nu ar strica sa faci un test de sarcina nu iti fie frica ca este mai rau daca stai asa mai bine este sa afli ce se intampla si apoi sti ce ai de facut sper ca te-am ajutat funda?

| DiazAndreea a răspuns:

Aaa si ca sa adaug asa......penisul nu elimina niciun lichid lubrifiant inainte de ejaculare! ca sa fie clar

| Azµre a răspuns:

Era umed de la tine din vagin, fă u test de sarcină să te lămurești.

| Gdeni a răspuns:

Oricum testul de sarcina nuse face dupa contact trebuie sa treaca 2 sapt.
stai linistita draga!

| Parintele a răspuns (pentru DiazAndreea):

Ia mai gandeste la ce ai zis, vezi ca te inseli;) http://www.clopotel.ro/......r-141.html