| Anonimawsj07 a întrebat:

Ajutor efectiv. Deci in urma cu o săptămâna a cam trebuit sa dansez cu un coleg din clasa. Nu stiu cum, dar am început sa-l plac rau de tot (probabil din cauza dansului, pentru ca era,, romantic"). Și la scoala când ne vedem ma ignora, dar se tot uita la mine. Când ma uit in ochii lui și el se uita in ai mei, începe sa zâmbească si după își întoarce capul. Ideea e ca mie nu imi place de el, dar imi place, nu stiu dacă are sens ce zic. Adică creierul meu vrea ca eu sa nu-l plac, dar inima nu-l asculta deloc. Ce sa fac?

9 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Imprieteneste-te cu el mai mult si vezi daca o sa-ti placa in continuare. Din moment ce sunteti deja colegi de clasa, e usor sa gasesti un subiect de discutie.

| Allemando a răspuns:

Păi și eu am trecut printr-o situație, adică știam că persoana respectivă nu m-ar plăcea la rândul ei și că place pe altcineva și mă tot redirecționam spre alte variante, cum ar veni asta era o variantă pe care o alegeam ca soluție pentru o altă variantă, un fel de țap ispășitor dar trebuia să am grijă să nu o plac prea mult ca să nu o pierd pe cealaltă pentru că îmi plăcea mult de ea dar avea prea mulți pe care îi consideram rivali. Tot căutând alte variante dar având grijă să nu îi plac prea mult parcă simțeam că inima nu mă ascultă dar eu chiar făceam eforturi să nu o plac și astfel căutam pe altcineva sau mă întorceam la prima, pe care o plăceam cu adevărat dar trebuia să am grijă să nu mă dau prea tare de gol și mai ales că nu prea petreceam prea mult timp cu ea și cu alte fete drăguțe și de treabă petreceam și ziceam "parcă e bună și asta" dar trebuia să am mare grijă.
Povestea s-a terminat, de fapt nu s-a terminat povestea, dar etapa asta s-a terminat când am aflat că mă place ea pe mine, deși nu mi-a zis-o dar am aflat din alte surse dar oricum petrecem timp împreună, vorbim și totul s-a terminat cu bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Îmi place dar nu îmi place", alta dezorientata!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E atractie.
Spune-i creierului tau ca in loc sa o ignore, mai bine ar gestiona-o.
Daca iti reprimi atractia fata de cineva, la primul pahar de vin ii dai niste mesaje de iti vine sa pleci din oras, cand iti trece betia.
Pune-ti mintea la contributie si abordeaza baiatul. Fii naturala, spune-i ca ti-a placut dansul. Eventual mai mergi cu el la dans, undeva. Sau la un biliard.
Nu ii spune ca nu il placi, e nepoliticos laughing

| Anonimawsj07 explică (pentru anonim_4396):

Dacă te-ai uitat bine, ai văzut ca am și scris ca nu stiu dacă are sens ce zic. Întocmai de-aia am si intrat aici, ca sa imi dați niște sfaturi, da răspunsurile de genul lasă de dorit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimawsj07):

Ce rea ești tu of of laughing Tu nici nu ești sigura daca îți place de el și vrei un răspuns serios când tu habar nu ai pe ce lume trăiești rolling on the floor nici de dansul lui de fapt nu ești sigura, aici poți pune întrebări cringe ca nu te știe nimeni, dar în viata de zi cu zi încearcă sa nu gândești cu voce tare ca rade tot sectorul de cât ești tu de "sclipitoare".
Îl placi ca te ignora, ca dacă e prea disponibil și se comporta prea frumos dispare acest feeling happy
Abordeaza-l, deschide un subiect despre dansul respectiv, și invită-l la o plimbare, sau la un cico sa va cunoașteți mai bine,sa afli cum este el ca om, ce caracter și personalitate are. Din relatarea ta reiese ca mai mult îl placi tu, dar nici de asta nu ești sigura, sau nu ești sigura ca te cam ignora, și dacă nu te place el hai sa nu îl mai placi nici tu fkin' ego laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa iei o pauza sa mai cresti, ca esti mult prea micuta ca sa stii ce vrei!

| acalmfuccboi a răspuns:

Spune că ești dispusă să ai sex cu el. De aici încolo se va înfiripa o poveste de dragoste fantastică happy

| Anonimawsj07 explică (pentru acalmfuccboi):

Am 15 ani, nu sunt dispusă sa am sex cu el?