Wow
Ai facut ft bine ca ai vorbit cu fratele tau si daca el te lasa at e ok.
Acum ar trebui sa vb cu baiatul acela de care iti place si sa ii spui ca daca problema era fratele tau, uite ca s-a rezolvat si sa iti spuna ce vrea acum
Mie personal mi se pare prea mare pentru tine si sa iesi la 3 noaptea ca sa te vezi cu mai multi baieti mi se pare ciudat, dar e alegerea ta, ai grija
Pe de alta parte este posibil ca acest baiat de care iti place sa isi bata joc(asa sunt unii baieti, din pacate ) desi nici in celalalt nu ar trebui sa ai incredere.
Vorbeste odata cand esti singura tu si cu baiatul de care iti place, intalniti-va undeva, dar singuri, sau cum vrei si intreaba-l asa ce are de gand sau orice vrei tu sa aflii de la el si vezi cum reactioneaza.
Ai grija!
Cum sa-ti explic eu tie sincer cred ca el te place dar anturajul il face sa-ti spuna toate astea. totusi ii o diferenta de varsta, poate prietenii lui nu cred ca tuh esti potrivita pentru el. ceea ce poti face tuh e sa te intalnesti cu el, sa vorbiti si sa lamuriti totul, daca nu faci asta nu o sa stii niciodata ce s-a intamplat cu adevarat. si lupta pentru el daca va placeti reciproc o sa ajungeti la o relatie stabila. good luck!
Eu cred ca trebuie sa ai curaj si sa incerci sa vb singura cu el sa pune-ti toate lucurile la locul lor... dar fii mai indiferenta fata de el si ve-i vedea efectul... pup succese